Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vészes az annyira.
Bartha Károly, Kaba
Akartok egy kis horrort látni? Te szkráccs! milyen néven vagy fent wiwen! Rádlesnék :D
Csocsi
estét!
Jaja emléxem nagyon sokáig árultad. Nekem a másik 2 kawa hamar elment remélem ez is elmegy még a tél folyamán. Ha nem akkor meg majd kiokoskodom mi legyen.
Úgy legyen,hogy sikerűljön eladni Én az sv-t árultam több mint egy évig mire sikerűlt pénzt csinálni belőle..
Ahhoz a zx9r-hez nyilván sok. De aki 600-ast akar az nem veszi meg szerintem a 9-est. Hatosokból pedig a régebbiből ami nekem is volt van 620E-ért is. Ez pedig már jóval újabb konstrukció. '97-ről '98-ra teljesen át lett faragva a hatos is és a 9-es is. Én ezek alapján próbáltam meghatározni az árat.
kicsit sok érte az ár szerintem..az apróhirdetéseknél van 97-es zx9 490-be.persze nyílván mindenki annyiért adja amennyiért akarja csak sok a reszelnivaló rajta..mármint anyagilag sok
1998
Milyen évjáratú a moci?
Inkább a sérült cserés dolgokat sorolom. Faridomból kell másik, mert fele nem lett meg. Fejidom merevitő konzol kell mert eltört meg agyon hajlott. 2 visszapillantó, jobb első lábtartókonzol törött. Az összes idom és első lámpa műanyag heggesztésre szorul. Tank kikalapálva fényezésre vár. Ha gondolod tudok minden idomról és a lámpáról képet küldeni.
mi maradt éppen?
450E-t
mennyit akarsz érte kapni?
Már nézte a masinát .
Küldtem mailt
Persze,hogy tudom
És esetleg valaki egy "enyhén" sérült, majdnem szalon állapotú zx6r-t? A motor soha nem látott pályát, csak túrázásra használt, vitrinmotor.
Hali!
nem szeretnem valaki magának egy rvf400-at?
Hát ez itt a bajság, én is vennék minden anyámp...áját, de csak a részletem közel egy kiló havonta, de megoldom, mer' inkább nem eszek csak iszok
Szevasz E!
Hallottam róla de mindjárt megnézem a képeket van e ismerős arc E..
Nézzél szét a merkantil honlapján..Van ócsóba swift 170-ért.Belülről kicsit lepattant de egy kis takarítás glancolás és már jobban is mutat..Az ár elég baráti lenne mert hasonló az apróba kb.300ért van..
Ha lenne megvenném de nincs píz E..Meg van egy gasgas ec 300-is..