Jaja emléxem nagyon sokáig árultad. Nekem a másik 2 kawa hamar elment remélem ez is elmegy még a tél folyamán. Ha nem akkor meg majd kiokoskodom mi legyen.
Ahhoz a zx9r-hez nyilván sok. De aki 600-ast akar az nem veszi meg szerintem a 9-est. Hatosokból pedig a régebbiből ami nekem is volt van 620E-ért is. Ez pedig már jóval újabb konstrukció. '97-ről '98-ra teljesen át lett faragva a hatos is és a 9-es is. Én ezek alapján próbáltam meghatározni az árat.
kicsit sok érte az ár szerintem..az apróhirdetéseknél van 97-es zx9 490-be.persze nyílván mindenki annyiért adja amennyiért akarja csak sok a reszelnivaló rajta..mármint anyagilag sok
Inkább a sérült cserés dolgokat sorolom. Faridomból kell másik, mert fele nem lett meg. Fejidom merevitő konzol kell mert eltört meg agyon hajlott. 2 visszapillantó, jobb első lábtartókonzol törött. Az összes idom és első lámpa műanyag heggesztésre szorul. Tank kikalapálva fényezésre vár. Ha gondolod tudok minden idomról és a lámpáról képet küldeni.
Szevasz E!
Hallottam róla de mindjárt megnézem a képeket van e ismerős arc E..
Nézzél szét a merkantil honlapján..Van ócsóba swift 170-ért.Belülről kicsit lepattant de egy kis takarítás glancolás és már jobban is mutat..Az ár elég baráti lenne mert hasonló az apróba kb.300ért van..
nem szeretnem valaki magának egy rvf400-at?
Hallottam róla de mindjárt megnézem a képeket van e ismerős arc E..
Nézzél szét a merkantil honlapján..Van ócsóba swift 170-ért.Belülről kicsit lepattant de egy kis takarítás glancolás és már jobban is mutat..Az ár elég baráti lenne mert hasonló az apróba kb.300ért van..