Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magyarul a cédé lemezt nem ismeri fel a gép?
Hűha jó összetett kis szerkezet vagyol te.
bazz a kamera dvd-be nem sikerűlt életet lehelni..egyszerűen nem ismeri fel a számítógép..nincs valami ötleted esetled?
Igen, megnyugtat. Olyan téren, h ha van valami kínom egyből elmúlik. Lenyugszok. De fel is pörget, mert annyira, de annyira imádom, és én meg ilyen kis dilibogyó vagyok. Motorozok, utána nem is lehet velem beszélni vagy 10 percig, addig még a levegőben járok, vigyorgok, nem hallok, nem látok, csak arról tudnék beszélni, h mennyire jó is ez
Maradok a makkospuskáknál ami a kiput illeti..Talán a kis karbon mivv dobokért elcsábultam volna de marad ez ha más nem
de meghallgatnám én is mégeccer....
Okés,utánna megyek majd mennyi km fér még bele ha meghaladom a kötelező szervíz intervallumát.Ha van benne még pár km akkor ki tudom hozni utcára a gépet és meg is tudod majd nézni..
na ezek aztán nem halkak
Mondta Robi ma, hogy márlátta a jó előre lévő beosztásod és annyira komoly lesz hogy beszarsz.
Túl halk..sohasem leszek tök süket ha nem bömböl két mivv a fülem mögött
högy egyenlő hogy
Engem meg pont högy felpörgetés helyett lenyugtat. Bármi bárki felidegesit vagy csak valami nyomaszt, motorra fel 1,2,3 tiltásig párszor, 2++ egyenesben és máris szétnyugszom.
Na majd egyszer megcsodálom ha ráérsz és én se dolgozok!
Bár én általában éjszakás vagyok ha nem akkor meg pihenős !
d.u szabad
2 jó gyári okosított? .
Jön lefelé a 2009-es man TT de kurva lassú..
A hangot alátudom én is támasztani .
Kérdezd meg a kicsit mennyibe adná el a faszi..Aztán ha jó az enyémre megegyezünk egy cserébe
Hát motoooooooooooooooooooooooooor
Erre én is kiványcsi vagyok?
háát?
Faszányos és veszett hangos Amúgy meg kényelmes és egész jól fel van szerelve már szériában is..
akkor ahhoz Aladin kincse nem elég
Aha ilyesmire gyanakodtam. Én naponta 5-7-szer szoktam inni. Imádom de ha elálmosodok ihatok akár fél litert is akkor is álmos maradok.
Jaja,van az az összeg
nekem ehhez nem kv kell