Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó napot mindenkinek!
Jó reggelt
JO reggelt neked is kialudtad magad? én most kelltem;-)
Há jóó reggelt mindenkinek
utánaolvasok, még nem találkoztam ilyesmivel
Jojj reggeltet!
jó az 5.0 is,csak win mobile legyen.a lényeg,hogy át lehet E buherálni,a rom-ot?gps alapú köridőmérő,csak azt az os-t támogatja
jó éjtet E!
na még a végé igazam lesz
nincs de utánna olvastam kicsit a témának..a panaszkodik kamerákkal van ilyen gond le kell zárni a dvd-t és viszi is a gép.ha ez így van akkor holnap lehet feltolom a cuccot a videóim alá hátha lesz normális hangja a kipunak a videjón..mondjuk most adtam az érzésnek..Vasárnap ebéd után,volt egy-két tiltás..a szomszédok szerettek is biztosan..
Na jóccakát mindenkinek!
By
a pinnacle-nak is van valami, az automatice felismeri a video eszközt és programbol lehet inditani a lejátszást, meg persze szerkeszteni is lehet
jaja
progid van valami "film szerkesztő?"
kamera összeköt a számítógéppel?erre gondolsz?
nem tudom azzal még megpróbálkozom majd.hátha sikerűl valamit kiokoskodnom..
gondolom a lemez az ujrairható
azokkal szoktak gondok lenni, ha átmenne az anyag kameráról azt le kellene vele "formázni" ha olyan... hátha segit
közvetlenül a kameráról nem lehet?
egyik olvasóban sem jó nálam.másik számítógép sem ismeri fel sajnos de a kamera lejátssza.csináltam egy motoros videót és azt akartam feltölteni de nem adja sajnos.
nem kell lezárni a lemezt?
nem ismerem ezt a technikát, vidékre nem jutnak el ezek a lukszuscikkek
Már kíváncsian várom!
jóccakát
vettél fel rá valamit? esetleg másik gépbe probáltad már? nem sz@r az olvasó? vannak ötletek...
Na most már nálam is tipli van, megyek holnap debibe és korán kelek. 13:00 körül leszek majd, gyertek dumálni. Sziasztok jó éjt, motoros álmokat.
Elég jó kis beosztás amúgy! Hétvégém majdnem mindig szabad!
Lehetne szarabb is!
Dvd ram.kisméretű lemez ami a videókamerába kell..