Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ellene vagyok csak inkább választom az ésszerűbb verziót. Sajna nem tudom anyagilag megengedni, hogy ha bármikor perecelek 1 hónap alatt összerakassam a vasat. Szal nálam csak 1 hengeres játszik köv. gépnek. Mást, akár téged nem akarlak én erről meggyőzni vagy rábeszélni.
Akár ezt is lehet kérdezni. Bár én azért főképpen (70%)-ban utcán használom. Szal nem az a nagy hegymászósmindennapfejtetőigpocsojábantúrós leszek.
Minél hamarabb?
ÁÁÁÁ De ellene vagytok
Vissza térve az endurora még azon gondolkodtam hogy ide a síkságra?!
Na igen ez is igaz. Hamarabb meg lehet halni.
Jó reggelt mindekinet!
Helló
Én ugyan nem csináltam semmit. Buziviz magától jön le onnan a magasból. Csak egyszer legyen meg végre a másik mocc Ilyenkor már kinn gyepálom vele majd a sarat.
Lehet! De a sebesség az akkor is sebesség!
Háj vazzze ! Jószaridőt csináltál a mai napra, pedig az este még semmi baj se vót, políroztam a bukót ,h a forradalom titteletére kerülök itt az eresvével egyet
Ha csak a perecelést vesszük alapul, nyűgösségben meg se közeliti a full műanyagos speedeket. Egy enduróval firgel az ember, felállsz odamész, a moccost is felállitod és mész tovább. Rosszabb esetben veszel rá 35-40E ft-ért full új idomszettet.
Háj! Nem akartam beleszólni, de azért csak ideszúrom, h az Fs-650 et 1szer eldobtam olyan kilencvennél egy túlhúzott 1kerékből, fejreesett, majd pattant egyik oldaláról a másikra, az egészet seggencsúszva végignéztem .
Letört elöl a féktartály meg a fékkar, hátul szarrákopott a faridom vége, karcos lett az akradobom vége meg elszakadt a dobot tartó karbonbilincs.Ez minden.
Most gondold el ,ha a Millét verem igy oda!
jó pihit....
mind1
lépek
jó8
most te hoztad fel ezt a fizetős témát
én motorozni akarok de szerintem nyűgös ott a enduro is
motorozni, vagy pénzt keresni tartod?
de arra a biztosító nem nagyon fizet jól
nagyon nagyot kell esni, hogy a motor értéke-javitás ára arány a sportmotoréhoz hasonlitson
Tudom milyen szar de a szívem nagyon ráhúz
Mert sm-nél nem kérnek ilyet?
De imádom nagyon, de én ezt a lelki nyomást nem akarom még egyszer végigélni, hogy a gyönyörű motorom rommá töröm és xy hónapig romokban hever a garázsban.
sportmotor a legnagyobb nyomor.......egy perec, és a taxos árát kérik a javitásnál....
mert?
nem szereted?
Én tuti megválok ettől a stilustól. Több sportmotorom nem lesz valószinűleg.
uh, még jó hogy könnyebben sérült.
Jobbulást kívánok neki!