Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felpörög, mint búgócsiga
biztos hogy aznap nemkéne aludnom.
Biztos. Valahogy nemakar az agyamban felfogódni ez a sor.
szerintem én egy KV-tól megnézném az egész internetet meg utána véginézném a tv müsort...
A fél kiló cukor nálam is bejátszik.
áhh annyira nem szeressem. Azt tényleg csak végszükség esetén, és akkor is csak fél kiló cukorral
NA balu milyen az Olasz masina? Nem is beszéltünk azóta mióta megvan!
na átgondoltam
mert elakarod adni?
Locsoljál magadba sok kávét. Én azt teszem mindennap. És olyan üde pofikám van, hogy ajajj.
hűha ezt a mondatot értelmeznem kell
Hetente egyszer alszok egy normálisat akkor már jól vagyok.
Fej az igaz mindig vizihuella, de vagy két hetes, no de ez van, jóazidenekem
Ááá minek kérdezzek rá..Ez ugy sem lett volna jó a gixxerre és különben is ha valaki el akarja adni nem hiszem,hogy szüksége lenne egy másik mivv-re..
Hát ezt hallottam már párszor
De legalább mindig van min röhögni
viszont láttam máshol egy rakat dobot
csak addig nem veszek mig el nem adom a mostani szport dobot igy is van 3 garnyitúra
Csoda hogy még egyben és életben vagy.
te se?
Ritkán, de akkor is keveset
Nem szeretek aludni
Arról nem hogy lecsúszott, hanem lekatapultált.
nem mert picikék
Hát én is tudok alkotni... Egyszer falon leírtam a napomat, és dőlt mindenki szét a röhögéstől.
"Mr. Bean nőben"
Nyáron volt még állatkirály, haverék kint stuntoltak az állomási rakodótéren énmeg ugye itthon kuksoltam járógipszben. Na majd én megmutatom, lehet ezzel biciklizni. Felűltem és annyira figyeltem a gipszes lábam, hogy jó helyen legyen, éppen éppen nem kormányoztam bele a gödörbe. De végül is kiértem és haz is jutottam.
mé'? a kawáról is lecsúszott a lábad na jo nem nevecsséges, nekem is kibicsaklott akormány a Géesikszeren
Nem kérdeztél rá a másik mivvre?
Szandranullanulla , te sosem alszol? .
"Gyári hiba" Én ezért nem is szeretek biciklizni, talán a legveszélyesebb jármű. Vagy bebicsaklik előttem a kormány vagy a lábam csúszik le a pedálról és még sorolhatnám.