Ma elmentem egy kicsit kerűlni egyet a tónyóval..Hazafelé nem tetszett amit láttam..:A kassai út elején volt egy zöld opel corsa és egy valamilyen motor karambolja...
Azért valamilyen motor mert csak egy fémkupac látszott belőle és egy pár aranyszínű teló...Mindenkinek meg van épségben minden ismerőse?
A Hajdú Bihari Motoros egyesület idei utolsó gurulását hirdeti most meg, MEGRENDELTÜK A JÓ IDŐT VASÁRNAPRA!
Várunk szeretettel minden motorost, gyertek minél többen, mutassuk meg Biharnak, hogy MI MÉG ITT VAGYUNK!
Minden infó megtalálható honlapunkon: www.hbmotorosok.hu
Emlékezzünk a szalóki-menetre, tessék csak számolni mennyien voltunk: Klikk ide: http://www.youtube.com/watch?v=fEBUmKv4gkg
Finom ebéddel vár bennünket a Véndiófa Csárda a Bocskaikertben, aki kér ebédet, megköszönnénk, ha dobna egy -emailt a hbmotorosok@gmail.com -ra. Természetesen ez nem jelent semmiféle kötelezettséget, csak azért szükséges, hogy egy körülbelüli létszámot tudjunk mondani az étteremnek.
KERESSÜK A HÓNAP MOTOR-SZÉPSÉGÉT! Bővebb infó lejjebb .
Minden hónapban honlapunk főoldalán a Hónap legszebb motorjának fényképe fog díszelegni, típusának, és büszke gazdája nevének feltüntetésével.
Regisztrálni először most vasárnap lehet, a Véndiófa csárdában. Nevezési díj: 1000ft/motor
Valamint egy fényképet várunk a hbmotorosok@gmail.com -ra,
A benevezett motorokra minden hónapban újra indul a szavazás, szavazni pedig a honlapon lehet majd. Az első szavazás november 1-től indul, az addig regisztrált motorcsodák között, további részleteket hírlevélben közlünk, vagy keressetek bátran Bizalommal személyesen Bennünket a helyszínen!
És egy kis emlékeztető, hogy miért is gyűlünk össze újra meg újra:
"Sorakozik Hajdúságnak büszke lovas népe,
Felbőgnek a vasparipák, indulásra készek,
Pattanjatok a nyeregbe, s lépjetek közénk be!
Hirdetjük a motorozást- ez egy életforma,
Biztonság, Barátság,
Csapat és
Kultúra!
Szívünk együtt dobban, ha hívnak széles utak
Nincs, ki minket megállíthat, mert a lelkünk Szabad!"
Csákány
Tankiiraaa.... miért az nem tetszett a múltheti dagonya szerintem max vasárnap lehet motorozásról szó mert Karl-ék elutaznak valahova holnap nekem nagyon bejött az a terep sőt ki szeretnék nézni a hármashegy fele is errefelé szétnézni régen sokat szimóztunk arra
szeva. hetvegen nem megyunk a tankira? palyazas meg egy kis enduro,vegigmennenk teljesen az uton , mert a multkor abbamaradt.tudod amikor felcsuszott a teloszarad. most biztos zsir a z ut, nem poros.
* H.264, MPEG-2 vagy MPEG-4
* Felbontás: 640x360 (16:9) vagy 480x360 (4:3)
* Audio formátum: MP3 or AAC preferált
* FPS: 30
Természetesen más formátumot is feltölthetsz (wmv, avi, 3gp), de ezeket nem biztos, hogy át tudjuk konvertálni.