Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ajánlott videó formátum, amivel a legjobb végeredményt kapod:

* H.264, MPEG-2 vagy MPEG-4
* Felbontás: 640x360 (16:9) vagy 480x360 (4:3)
* Audio formátum: MP3 or AAC preferált
* FPS: 30

Természetesen más formátumot is feltölthetsz (wmv, avi, 3gp), de ezeket nem biztos, hogy át tudjuk konvertálni.
Én meg a jó forró kávénál.
Elvileg csak azokat lehet amiket a videó feltöltésnél megadnak.. Minden mást át kell konvertálni a megengedett formátumba..
A man TT már 41%
Mp4-s videót fel lehet tölteni nem?
Nem tudjátok?
Maradok a jó forró kakaónál
Hát ha már lehet választani akkor maradok e jó kis Tuborgnál
Üdv emberek!
Nem tudja valaki hogy miért nem lehet vidit feltölteni?
Vagy csak én nem tudok?
igyunk inkabb egy sört.
Ne is mond
Talán,hogy lassan vége a szezonnak,megszűnnek a motorosbalesetek is..Persze tavasszal kezdődik minden előről..
Ja és én is csapattam egy lightos karikát de szerencsére semmi ilyet nem láttam.
ÁÁ és még most sincs vége pedig idén elég lenne már a motoros balesetekből
Mindenki vigyázzon magára!
de tet-szett csak igazabol nem erre valo a pit. en most a tankira megyek palyazni vasarnap ,ha van kedvetek arra mocizni akkor talizunk.
Ma elmentem egy kicsit kerűlni egyet a tónyóval..Hazafelé nem tetszett amit láttam..:A kassai út elején volt egy zöld opel corsa és egy valamilyen motor karambolja...
Azért valamilyen motor mert csak egy fémkupac látszott belőle és egy pár aranyszínű teló...Mindenkinek meg van épségben minden ismerőse?
Kedves Motoros Barátaink!

A Hajdú Bihari Motoros egyesület idei utolsó gurulását hirdeti most meg, MEGRENDELTÜK A JÓ IDŐT VASÁRNAPRA!
Várunk szeretettel minden motorost, gyertek minél többen, mutassuk meg Biharnak, hogy MI MÉG ITT VAGYUNK!

Minden infó megtalálható honlapunkon: www.hbmotorosok.hu

Emlékezzünk a szalóki-menetre, tessék csak számolni mennyien voltunk: Klikk ide: http://www.youtube.com/watch?v=fEBUmKv4gkg

Finom ebéddel vár bennünket a Véndiófa Csárda a Bocskaikertben, aki kér ebédet, megköszönnénk, ha dobna egy -emailt a hbmotorosok@gmail.com -ra. Természetesen ez nem jelent semmiféle kötelezettséget, csak azért szükséges, hogy egy körülbelüli létszámot tudjunk mondani az étteremnek.
KERESSÜK A HÓNAP MOTOR-SZÉPSÉGÉT! Bővebb infó lejjebb .

MENET:

Időpont: 2009 okt. 25 vasárnap

Gyülekező: 10:30-tól - Debrecen- Cora Parkoló (Kishatár út 7.sz)
Indulás: 11:00

Érkezés: -12:30-13:00 VÉNDIÓFA CSÁRDA -- Bocskaikert, Debreceni u. 47.

Várható menetidő: kb 1:30 perc
Utazó sebesség: 50; 80 km/h

ÚTVONAL:

-Debrecen Józsa elkerülő szakasz
-Józsa
- Hajdúböszörmény
-Pród
- Hajdúnánás
-Hajdúdorog
-Hajdúvid
-Hajdúhadház 4 .sz főút
-VÉNDIÓFA CSÁRDA -- Bocskaikert, Debreceni u. 47.

Ízelítő a Véndiófa Csárda ajánlatából:
Levesek: (Ezek egytál ételes levesek! Bőséges étel)

Jókai bableves 800.-Ft
Káposztás bableves 800.-Ft
Legényfogó leves /zöldségek, csirkehús, tárkony, kapor, citrom/ 800.-Ft

Sültek:

Petőfi szelet /roston karaj, hagymás velővel 1250.-Ft + köret
Rántott szelet(körettel): 1400.-Ft
Roston pulykamell, pirított zöltséggel 1450.-Ft

HÓNAP-SZÉPE:

Minden hónapban honlapunk főoldalán a Hónap legszebb motorjának fényképe fog díszelegni, típusának, és büszke gazdája nevének feltüntetésével.

Regisztrálni először most vasárnap lehet, a Véndiófa csárdában. Nevezési díj: 1000ft/motor

Valamint egy fényképet várunk a hbmotorosok@gmail.com -ra,

A benevezett motorokra minden hónapban újra indul a szavazás, szavazni pedig a honlapon lehet majd. Az első szavazás november 1-től indul, az addig regisztrált motorcsodák között, további részleteket hírlevélben közlünk, vagy keressetek bátran Bizalommal személyesen Bennünket a helyszínen!

És egy kis emlékeztető, hogy miért is gyűlünk össze újra meg újra:
"Sorakozik Hajdúságnak büszke lovas népe,
Felbőgnek a vasparipák, indulásra készek,
Pattanjatok a nyeregbe, s lépjetek közénk be!
Hirdetjük a motorozást- ez egy életforma,
Biztonság, Barátság,
Csapat és
Kultúra!
Szívünk együtt dobban, ha hívnak széles utak
Nincs, ki minket megállíthat, mert a lelkünk Szabad!"
Csákány
Tankiiraaa.... miért az nem tetszett a múltheti dagonya szerintem max vasárnap lehet motorozásról szó mert Karl-ék elutaznak valahova holnap nekem nagyon bejött az a terep sőt ki szeretnék nézni a hármashegy fele is errefelé szétnézni régen sokat szimóztunk arra
Én is pont azon töröm a fejem hogy kerülni kéne egyet.
Lehet felpattanok a paripára és csapok egy laza kört Debrecen fele!
szeva. hetvegen nem megyunk a tankira? palyazas meg egy kis enduro,vegigmennenk teljesen az uton , mert a multkor abbamaradt.tudod amikor felcsuszott a teloszarad. most biztos zsir a z ut, nem poros.
Szeva szemed...
Szemcsid hogy szuperál? Fáj még nagyon?
mooorning.....
menni kéne kerülni egyet
Csáp csáp megjöttem.