Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hozod a családot is nekem az asszony nem gyünne na meg ki se tudok menni nekem tudod még nincs autóm de gyúrok rá
Valami tömegsírnak néz ki, lehet csoportos kivégzésre készültek
Akkor a fürcsizés beadja, ahhoz nem kell semmi.
meséltem már neked,hogy a nyáron ebbe a gödörbe zúgtam bele úgy,hogy fentről töltöttem és nem vettem észre akkor nem tűnt annyira viccesnek a kocsog air szoftosok ásták lő ároknak vagy mi a tököm .
. óuu he....ez tök jó ötlet
Akkor törjünk be hozzájuk, motorozunk mindenükkel, persze bent a házban , aztán megiszunk mident ,amit találunk és ríszegen fekve várjuk őket.
Mivel . a kicsit át szállítottuk Károlyékhoz ők meg nincsenek itthon majd csak vasárnap tudunk dagonyázni legközelebb
Aszondom én is adjon.... .
Semmi, jössz délután gépelni? Vagy mennyünk ki szoboszlóra a thermálba picsaringatni?
Aggyon isten.
Háj mizu mester
Óóóóó he!
Szebb reggelt E
Megvan a rúgásnak is a technikája! Szerintem nem lehet olyan bonyolult ha elmagyarázza valami okos
Jó hogy elveszi. Mekkora tré lenne hazahozom és nem tudok menni vele, mert nem tudom berúgni. Megölne az ideg.
De hogy is nem!
mikor tolják akkor ki kell élveznie a sast
Rá kell érezni: Viszont nagyon el tudja baszni a ember kedvét, h megveszi , hazaviszi, aszt nembirja rugásra beinditani, de még tolásra se, és jól elfárad úgy ,h egy métert se motorozott.
Bassza meg ez eszembe sem jutott. Biztos, hogy nem tudnám berúgni. Max simsont tudok azt csápá.
Pont ilyen az egyik, csak sm-kerekekkel. Rá kell nézni néha erre-arra, nekem Sanyi cimbi elintézi, vágja nagyon.
Ennyi pézért mennek , még valszeg lehet alkudni is belőlle.
Viszont valszeg nem öninditós, akkor sztem gázba leszel vele.
Szép darab!
Neked is.
Neked a berg mióta van meg és hogy szuperál Voltak vele gondok vagy bármi? Mert nézegetem a bergeket is pl itt van EZ csak nem tudom miért ilyen olcsó Vagy csak én gondolom, hogy olcsó?
Lehet igazatok van de még erre vágyok én még egy ideig biztos ezt a stílust fogom űzni!
Majd én is le fogom váltani de nem most!
Jó reggelt! Vagyis szomorút inkább link
Jah, hát nem arra gondolok, h felülsz rá , kigurulsz a főduton 10 kmre, h be lehet e már törni a tengerit?, hanem az erdőspusztán mehetsz akár egy százast is erdős -dombos csapásokon le a román határig, csak tankolni kell feljönni a kőre.
Persze volt ,h felvittem kisbuszban Szilvásvárad környékére, ott már voltak jobban szintkülönbségek. De jó az itt is.