meséltem már neked,hogy a nyáron ebbe a gödörbe zúgtam bele úgy,hogy fentről töltöttem és nem vettem észre akkor nem tűnt annyira viccesnek a kocsog air szoftosok ásták lő ároknak vagy mi a tököm .
Rá kell érezni: Viszont nagyon el tudja baszni a ember kedvét, h megveszi , hazaviszi, aszt nembirja rugásra beinditani, de még tolásra se, és jól elfárad úgy ,h egy métert se motorozott.
Pont ilyen az egyik, csak sm-kerekekkel. Rá kell nézni néha erre-arra, nekem Sanyi cimbi elintézi, vágja nagyon.
Ennyi pézért mennek , még valszeg lehet alkudni is belőlle.
Viszont valszeg nem öninditós, akkor sztem gázba leszel vele.
Neked a berg mióta van meg és hogy szuperál Voltak vele gondok vagy bármi? Mert nézegetem a bergeket is pl itt van EZ csak nem tudom miért ilyen olcsó Vagy csak én gondolom, hogy olcsó?
Jah, hát nem arra gondolok, h felülsz rá , kigurulsz a főduton 10 kmre, h be lehet e már törni a tengerit?, hanem az erdőspusztán mehetsz akár egy százast is erdős -dombos csapásokon le a román határig, csak tankolni kell feljönni a kőre.
Persze volt ,h felvittem kisbuszban Szilvásvárad környékére, ott már voltak jobban szintkülönbségek. De jó az itt is.
mikor tolják akkor ki kell élveznie a sast
Ennyi pézért mennek , még valszeg lehet alkudni is belőlle.
Viszont valszeg nem öninditós, akkor sztem gázba leszel vele.
Majd én is le fogom váltani de nem most!
Persze volt ,h felvittem kisbuszban Szilvásvárad környékére, ott már voltak jobban szintkülönbségek. De jó az itt is.