Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csokiskekszlekvár
Jó estét a fórumlakóknak!
igy mar ertem .leesett!
De bizony az is szöszi.
A legkirályabb utcai motorverseny..totális őrület..jó lenne egyszer élőben látni..De már mindjárt lejön a netről az idei verseny
örülök neki.
neeeem szó se róla persze,hogy nem felejtjük
mondjuk biztos jobb mint 40 fokba nagyon gyúrok a kocsitémára,hogy ne kelljen senkitől függenem és oda tudjak menni ahova éppen én akarok
azert remelem meg nem felejtitek el a palyat sem,azert ott sem mociztunk rosszakat. ja ,es a tankin mindket mufajnak örvendhetunk,ott lehet csatangolni is.
csákány vigyázz a kukkerre azaz a munkánkra ne a melóhelyen találkozzunk.....
annyira nem. de nekem nagyobb elmeny az ugrabugralas. foleg most mert jo azott a palya.hamarosan csinalok meg ket kisebb ugratot.
no sejtettem hogy erre gondolsz, hogy erre való de tudod,hogy engem ez annyira nem vonz hogy 10 perc alatt úgy lefárasszam magam mint 2 hét alatt se én nem vagyok már oly fizikumba
Ejj baszod akkor nem irigyellek! Na mostmár lépek én is mert kezd fáradni a szemem!

Kitartás
már vagy 2-3 napja növesztek egy árpát a jobb kukkeremen és bármivel cseppentek vagy kenem baszik elmúlni
na az biztos te csak a pályázásra vagy rá kattanva úgy látom .
Van ilyen..... de tudod minden jó ha a vége jó hohoooo nem ma kezdtem a szakmát tudom már,hogy kit kell gurulva vinnem vagy lábán de van egy olyan érzésem jövőhéten akasztják a hóhért aszem én is kés alá fexek .
hy van valaki aki debreceni és crossos?
A te mocid is ott van a szeren!
a pittel lehet vizen jarni.
Baszod gyíkarc azt hittem műtétnél altatva leszek erre jól beszopattak Mondjuk jó hogy belevágtál a kerekes kocsiba mert annyi cucc volt bennem hogy állni nem bírtam
no igen, erre céloztam én is, csak nem akartam a klubos "puncimágnest" írni
Köszönöm! Ez a motor egy igazi puncimágnes! Mondjuk Csib nem örül annyira neki de sikerült megbarátkoznia!

Ja és itt egy klipp Remélem mindenki ismeri Ocskay