nanem tudom, de eléggé átment Bókemberbe már
Meg most Alexával bulizni akarunk menni (ő a másik klubos mocis csaj) és egyből mondta,h majd jön velünk vigyázni ránk xD
A Zöldséges Sün
De jófej nagyon, bírom!
Akkor gyakorlatilag nem is csoda, hogy lezúzta. Kár érte, nagyon szép kawics volt az is. Ha nem akarja meg venni senki a hatost lehet tavasszal átfaragom olyanra mint az övé. Hogy is mondta......."csajozós kerekezős kawasaki"
Jaja!
De még mindig tolja, mint állat....
Egyszer majdnem szívszédülést kaptam, mikor a Kékedi bulinkra menet olyan szar úton, h szinte télleg csak kátyúból állt egy keskeny hegyi szakaszon, éles hajtűkanyarban szinte térden megelőzött olyan 15 centire mellettem....
de azért a motort nem árulod... jó régen dumáltunk mi van....
Várok oszt annyi!
Kell pár nap mig a boncmester ellenőrzi az irásodat és csak utána teszi ki. Nekem a sisak is és csizma is egy bő hét múlva került fel.
Meg most Alexával bulizni akarunk menni (ő a másik klubos mocis csaj) és egyből mondta,h majd jön velünk vigyázni ránk xD
A Zöldséges Sün
De jófej nagyon, bírom!
De még mindig tolja, mint állat....
Egyszer majdnem szívszédülést kaptam, mikor a Kékedi bulinkra menet olyan szar úton, h szinte télleg csak kátyúból állt egy keskeny hegyi szakaszon, éles hajtűkanyarban szinte térden megelőzött olyan 15 centire mellettem....
Aki éjjel nappal, az nappal is éjjel! (ez is klubos )
NEm, am, bolt, takarítás, kaja... szokásos blabla