Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zxr 400 topicban beszélj a mitogerivel, ő nagy pályás srác és szerintem otthon van ebben a témában is.
há me kell
arégi nyekereg meg szeretném álitgatni
huuu ti tudtok valamit
Nem. Azért irtam, hogy senki nem tud ebben segiteni. Meg amúgy is minek neked gázos teló
naki,lenne egy kérdésem!atc. tipusú gps,window ce net 5.0 core,64mb flash rom,sirf atlas III at 640 400mhz proci.ezt kéne windows mobile 6.0 -ra frissiteni,lehetséges?
Na! Te tudsz segíteni?
Senki.
Senki? Vagy nem vagytok itt?
Na az milyen...
Megyek ki, hivom elő Garfield cicámat látom valami ott vöröslik a nagykapunk előtt. Megyek oda, már már nyitom ki a kaput, hogy besétáljon és beengedjem a helyére és hirtelen a cicának vélt nagy jószág felugrott és ilyen támadó állás szerűbe arrébb pózolt. Kúrva megtermett róka volt az nem a macsekom. Azt hittem összecsuklok hirtelen mint hülye gyerek alatt a papircsónak.
Nem tudjátok mi körül árulnak gáz telókat?
és hogy hol lehet beszerezni őket?
Én aszt hittem hogy dobfelszerelésed van!
Szép jó estét mindenkinek!
Most nem ér rá
Szandraaaa gyere merr pang a topic.
Ugye, hogy ugye.
na csá emberek...
meglátszik nem volt itt Szandra, nincs élet
sziasztok bővült még 1 emberrel (én) a Debrecen és környéki motorosok köre.
Még egy állat az utakon.
A motor megvan még..
akkor most megvannak a mivvek hát .
Sziasztok!
Tudomhogy nem a megfelelő rovatba írok de a dolg nagyon fontos lenne a számomra és ez elég forgalmas fórum .Szóval ARCNET kártyát keresnék 8bit-es Isa slot--ba valót ha valakinek van dobjon egy emailt és meg tárgyaljuk még egyszer bocs hogy bele rondítotam a témába.
csekejano@dunaweb.hu
Heló
Hát még én mekkora anyagi szarban vagyok. Mindenem a kawában van a szűzmáriát is rágyűjtöttem.
szép jó estét

én is eléggé szarban vagyok most... de 1x csak kilábalok belőle...
Ááá a motort csak az utolsó utáni percben adnám el mikor már tényleg nagy a gáz..
Tény és való,hogy kicsit elért a kaki..A számat még nem érte el de az államat már verdesi..