Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én jaaaa
Ti szoktatok amúgy Kunmadarasra járni?
hehe, azért nem kell túlzásokba esni, nehogy a nőiesség rovására menjen
Istenem mennyi birka.
Nehéz az élet 16 évesnek látszó fejjel én azt mondom.

gyere velem. ..... gyúrni....... ....
Addigra én is kigyúrom magam valahogy
jajaaa........ahhoz kell is az erőőő...
Mikor minket csapatosan igazoltattak a rendőrök, tőlem csak harmadszorra akarta elvenni a jogsit, és egyre csak kérdezte, h ezzel a mocival ki van... mondom itt ajogsi. erre hogy jól van, de ezzel a mocival ki van? már majdnem mondtam neki, h akkor kabbe
legalább kordában tudod tartani az R6ot
Nyugi nekem is van elég nagy hasam.
akkor én mit mondjak a 9-vennnemmmelllll
nő a sörhas bazd, pedig még 22 vok
LoL én is jártam vigadóba évekig, de techno partikra
Na annyi soha nem leszek az biztos. Szal hozzám képest dömper vagy.
múlthét kedden engem is hajigált a szél az utcán, gyalog.... érdekes időjárás volt...
holnap viszont akár esik akár fúj kimegyek moccolni 1 órát
Engem meg Vigadóban szivattak mindig a kidobók. Mentünk haverokkal Romlott Hazaira és azt mondják a nyomorútak te gyerek menj haza. Mondom dehogy megyek nem vagyok gyerek. Elkérték a személyit és azt merték mondani hogy hamis. Úgy kellett nagy tömegben belógnom. Ha rendőrök meg megállitanak motorozás közben, a sisakot is levetetik és erősen fókuszálnak rám és a jogsimon lévő képre, hogy valóban én vagyok-e.
akkor én már túlsúlyosnak számítok majdnem 70 kilómmal?
hehe ismerős helyzet, mikor hajingál a szél, mások meg még vígan mennek De gyalog is
Meg igen, engem is mindig 15-16nak néznek...
De már megszoktam. Tetkószalonban volt ciki, mikor ki akartak tessékelni, h ugyan mit akarok én itt
De végülis tényleg nem nézek ki annyinak, mint vagyok. Ált hugomat nézik nővéremnek.
Na szél.....azta kúrva május elsején hazafelé kunmadarasról, halálfélelmem volt. 3-szor lökött át a kúrva szél a szembe sávba,mázlim volt, hogy nem hesszeltem be valami kamion alá. De még igy is egy R1-es srácot dúrván lehagytam. Csóri haladt a 4-esen durván 50-el. De ha a soványságom jobbik oldalát nézem, minden gép a maxot hozza ki magából alattam. Nincs az izmaimon fátyol és mindig elcsodálkoznak az emberek, hogy a "kisgyerek" mekkora motorral járkál. Mondjuk azt utálom, 24 helyett mindig 16-nak néznek.

Fasza Na jól van akkor
Akkor nem én vagyok az egyetlen, akinek téglát kell vinni, ha fúú a szééé
De nézzük a jó oldalát Kevesebb a légellenállás, jobban megy a mocc, és kevesebbet eszik
Nem sajnos. Nádszál mögött simán eltudok bújni olyan gizda vagyok.
jaaaa hogy te se vagy 50 kiló?
50re hízni