Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kurva nagy szöveged van amúgy
én vagány vagyok ezek szerint?
Kész........végem
úgyis át kellene húzatni valami vagány mintásra az ülést....
Ujujj ezért még szijj készül a hátadból.
oké Szandrácska
Szerintem a ka kicsinyitésnek nem fog örülni.
Azért ütök vágok rúgok csípek harapok
Csak Szandra. Nem Szandi. De főleg nem Szandika !

Voltam már Madarason, csak elég rég, és akkor is csak egy napra,ottalvósan még soha. Aug 20 szokott elég jó lenni, csak akkor mindig meló van sajna.
Te voltál már Szandika? ugye szólíthatunk így?
Jaaa értem. Az más tészta.
oké, de vhogy nekem is úgy alakult h. más dolgaim voltak mikor mehettünk volna spanokkkal...
Nem-eeee? Sürgősen tessék bepótolni fiatal ember. Én imádom, szükséges az életben maradásomhoz.
én meg még sose voltam ott... majd 1x....
Jojjjéjt!
Az nem fasza.

Szia kopasz.
neked is szép estét
Hmm....nincs azzal bej, szerintem teljesen nőies vagy. Én meg nem is táncoltam, nem akartam égni, minden csaj csak 1 fejjel volt nálam nagyobb. FUCK de szar is volt istenem.
Na én lépek ...további szép estét mindenkinek........
Én mindig bebukom! Ha kunmadár van, akkor tuti dolgoznom kell...
Nekem olyanom nincs.
ez kurva nagy
Ja és még azt elfelejtettem nektek irni, hogy 2005-ben még mikor szakközépből ballagtam, mindössze 152cm voltam és kb 10 évesnek néztem ki. És most nem túloztam nem fényeztem a dolgot. 2004-ben mikor csináltam a segédmotoros jogsit és mentem rutinra Janicshoz, azt mondja, hogy majd akkor kezdhetem ha betöltöm a 14-et. Ember! Mondom 18 vagyok.
pfffffff...... LOL
Énmeg a nőiesség Ég és föld

Az volt nagy, mikor szalagavatóra készültünk, angol keringőt tanultunk, és én kicsit később értem oda (mert ugye, mindjárt megyek csak még egy meg még egy utolsó kör....) éééés mikor betoppantam épp magyarázta a tanár, h így nőiesség, úgy nőiesség, így meg úgy kellene tartani magunkat, kecses mozdulatok, elegánsan, meg na minden, én meg pislogtam rá ott talpig kordúrában, bogarasan, atomkócosan, bukóval....
Rámnézett, és abba is hagyta a magyarázást
növessz szakálat, ha megborotválkozok még néha tőlem is elkérik a személyit ha piát akarok venni, amúgy jó gáz