Hmm....nincs azzal bej, szerintem teljesen nőies vagy. Én meg nem is táncoltam, nem akartam égni, minden csaj csak 1 fejjel volt nálam nagyobb. FUCK de szar is volt istenem.
Ja és még azt elfelejtettem nektek irni, hogy 2005-ben még mikor szakközépből ballagtam, mindössze 152cm voltam és kb 10 évesnek néztem ki. És most nem túloztam nem fényeztem a dolgot. 2004-ben mikor csináltam a segédmotoros jogsit és mentem rutinra Janicshoz, azt mondja, hogy majd akkor kezdhetem ha betöltöm a 14-et. Ember! Mondom 18 vagyok.
Az volt nagy, mikor szalagavatóra készültünk, angol keringőt tanultunk, és én kicsit később értem oda (mert ugye, mindjárt megyek csak még egy meg még egy utolsó kör....) éééés mikor betoppantam épp magyarázta a tanár, h így nőiesség, úgy nőiesség, így meg úgy kellene tartani magunkat, kecses mozdulatok, elegánsan, meg na minden, én meg pislogtam rá ott talpig kordúrában, bogarasan, atomkócosan, bukóval....
Rámnézett, és abba is hagyta a magyarázást
Csak Szandra. Nem Szandi. De főleg nem Szandika !
Voltam már Madarason, csak elég rég, és akkor is csak egy napra,ottalvósan még soha. Aug 20 szokott elég jó lenni, csak akkor mindig meló van sajna.
Szia kopasz.
Énmeg a nőiesség Ég és föld
Az volt nagy, mikor szalagavatóra készültünk, angol keringőt tanultunk, és én kicsit később értem oda (mert ugye, mindjárt megyek csak még egy meg még egy utolsó kör....) éééés mikor betoppantam épp magyarázta a tanár, h így nőiesség, úgy nőiesség, így meg úgy kellene tartani magunkat, kecses mozdulatok, elegánsan, meg na minden, én meg pislogtam rá ott talpig kordúrában, bogarasan, atomkócosan, bukóval....
Rámnézett, és abba is hagyta a magyarázást