Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy csinálunk egy jó kis offród-napot, aszt mindenki megy a mindenkinek a mindenével
Jaja ismerem.
Tanultam a hibámból, ezentúl rendesen felöltözök és a csatot is befűzöm a sisakon ez 100%. Még akkor is ha csak a sarki boltba megyek zacskós tejet venni.
ismersz Kabán olyan srácot h. Varga József?
ismerős...
400ra pályázok....
ZXR-ek jó gépek.
suli mellett nekem is elég volt összeszedni a rávalót, igyis még hitel is van rajta... szal nincs megállás, dolgozni kell
anyám...... nem vagy semmi.
Már bocs, de ekkora baromságot, h nem csatolod be a bukót..... NEMSZABAAAAAAD.

Hm am ismerős, én is csúsztam már, elég fura, és szar dolog.
Főleg hogy természetesen térdgatyában meg papucsban.
Nagyon jó volt
Habár én jobban megúsztam,mint te.
Thx Baxtam értemenni, de a hétvégéig csak elhozom. Majd azé' előtte rezgetlek
gondolkodtam rajta én is, de nekem jobb lenne szettbe, mert csak gondolok 1et majd nyáron, átlököm az endurót és gó az erdőbe....
Hát. Terv az van bőven..... csak még nem tudom, mennyit tudok majd megvalósítani belőle. Most ősszel jogsizni akartam, csak sajna az arra szánt pénzem elment a kisszerelmemre.... Hát nemhiába, drága pasit választottam
Úgy terveztem, h itt most kell keresnem valami melót péntek szombat vasárnapra, és ha minden jó megy, meg nem eszek, meg nem iszok sokat, és fasza leszek suliban, és kapok ösztöndíjat is, akkor tudok úgy spórolni, h tavasszal rögtön jogsi, mihelyt lehet, és akkor eladom a NSRt. Abból most ZXR-t néztem ki, mert az olyan árban van, h meg tudnám akkor venni. Aztán meg ha jó melót találnék, és télleg tudnék félretenni, akkor a köv DRZ lenne.
Utána meg majd az R6, de azt még nem tudom, h h , mert 1,3millám nem igazán lesz pluszban a közeljövőben....
Pfff kaptam rendesen a flesst. Először is mikor talpra álltam levegőért imádkoztam. Másodszor égett az egész pofám és zakatolt a fejem ugyanis voltam akkora birka, hogy nem fűzögettem sose a sisakom dupla D-s csatját, csak mindig be patentoltam és csá pá. Na igy a sisak a csúszás első pár méterén lejött a fejmről és minden arcon és szájon vágott ami létezett. A fejem tetején kissé balra keletkezett egy tojás nagyságú púp. Ezt tükörben látva vicces volt. Következő dolog alul csak sportcipő és melegitő alsó játszott. Jobb boka eltört és a csúszáskor szétzúztam pár göröngyöt a farcsontommal igy 2 hétig az is durván fájt. Röviden ennyi.
sziasztok....
Zrider.......kikészitettem a téligumádat az ajtóba.....ha már havazik....
Én meg amikor bejött a taknyosidő, rakattam rá 17es krosszgumát. Nemsokkal rosszabb sában ,mint a 21/19 krossz-szett.
és mikorra tervezed a drzt? már amúgy eladnád az nsrt nem sokat kéne rápótolni szerintem
nyáron sm télen enduro
uhh
ez még olvasva is fájt ...
Gondolom azóta is kedvenc állatod a nyúl.
De remélem nem lett nagy bajod...
wáááááááááá, ez már pech!
Nyeheheee :) Nekem is így van tervben. Egy supermottyóóó szetty, meg egy enduró szettyyyy... :)
Jöttem havertól haza, pont az új vasat mutattam be neki Enyhe balos kanyarba fekszek bele, nyúl kiugrik. Gázt elcsuktam, jobbra elhúztam a kormányt és abban a pillanatban csodás úthiba telibe verte az első kereket. Ettől kormány beszitált, szó szerint ütközőtől ütközőig járt és amiatt kisodródtam a kanyarból. Belelandoltan egy 40cm mély pocsolyába, átrepűltem a mocin katapultba, közben gyomorszájjal leszakitottam a fejidomot, majd drága kawicskám tolt maga előtt dúrván 40m-t. Aztán én kitértem valahogy előle Ő pedig még folytatta a csúszást 30m-ig. Mindez 47 megtett km után. Asszem sirnom kell......
Hát ha rajtam múlna már rég itt lenne velem az NSR. Mikor először jöttem ide a kolihoz bejelentkezni, az volt az első, amit megnéztem, h van-e feljáró, h behozhassam magammal, hátha a földszinten leszek. Olyan jó lenne...
Na ez nem jött be. Akartam keresni, h van e kiadó garázs itt valahol közel, vagy valami motorossal beszélni,h valakihez be lehetne e tenni. Csak sajna még nincs kész. De már úgy hiányzik
én meg Vámospércsen lakok, 20km Debrecentől :) ha lesz még jó idő elgurulok, de mostanába szerintem már inkább terepezgetek, már kinéztem az enduró kerekeket amiket veszek...
a te mociddal mi van? hozzad befele Debrecenbe és gurulunk vmerre
3 hónapja van meg, 4000km-rt tekertem már bele