Ha jó idő lesz?
Hát pont ez a leg a DRZben, h annak mindegy,milyen az idő Sőt. Akkor a legszebb, ha agyig sáros
Na de amúgy pont ezt mondtam otthon hétvégén, h felhozom a bukóm, meg a kabátom, aztán kiállok stoppolni, csak elvisz már valaki egy körre
Már nem bírom, ezer éve nem motoroztam, alig váááárom, h kész legyen a kis bééébim
Az enyém kajakra nem ette még, mert olyan 5400 volt benne05 ősztől idén tavaszig, de az nem olyan nagy baj egyébként ha eszi egy cseppet.
A tapasztalt déerzések azt álitják, h a motul5100-at nem eszi, am én is minden cserénél azt raktam bele.
1,490-be lenne egy banki lefoglat zx6.2008-as évjáratú,8e kilóméterrel..Ha esetleg átigazolnál a zöldekhez... Jó vételnek tűnik és még a színe is fekete..
Pont ilyen volt az enyém is, bár én megszabaditottam a fölösleges sallangoktól, meg tetőre vertem egypárszor, de am eXü, mint a raklap, szinte nem lehet elpusztítani.
1,9-millát mondott a dzamaha a biztosítónak.... erre az dobott egy hátast és azt mondaná:.::: akkor total carrrrr
ennyibe kerülne a lábra állítása...a yamaha szerint..
de még a biztosító nem fizet míg nincs rendőrségi határozat,,az meg majd csak 1-2-hónap....
Hát pont ez a leg a DRZben, h annak mindegy,milyen az idő Sőt. Akkor a legszebb, ha agyig sáros
Na de amúgy pont ezt mondtam otthon hétvégén, h felhozom a bukóm, meg a kabátom, aztán kiállok stoppolni, csak elvisz már valaki egy körre
Már nem bírom, ezer éve nem motoroztam, alig váááárom, h kész legyen a kis bééébim
1-sör mellett ........
tudsz valami újat?
A tapasztalt déerzések azt álitják, h a motul5100-at nem eszi, am én is minden cserénél azt raktam bele.
ossián-vadászik a vér
Én is akarok majd egy DRZt
Direkt felpróbáltam egyet, és még a lábam is leér. NAgyon tetszős
mert nem kis ijjjjedemet okoztam amikor felragadtam a kocsira és hazatelefonálltam hogy eldőllt a motor....
TTK
nem tudom mennyi a taxára azt fizeti ki.........
1,9-millát mondott a dzamaha a biztosítónak.... erre az dobott egy hátast és azt mondaná:.::: akkor total carrrrr
ennyibe kerülne a lábra állítása...a yamaha szerint..
de még a biztosító nem fizet míg nincs rendőrségi határozat,,az meg majd csak 1-2-hónap....