Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez klubos szlogen.
én már igy ettem meg h. ette mint állat... ki tudja mit művelt vele előző tulaj
Pedig tényleg igy van.
Ha jó idő lesz?
Hát pont ez a leg a DRZben, h annak mindegy,milyen az idő Sőt. Akkor a legszebb, ha agyig sáros

Na de amúgy pont ezt mondtam otthon hétvégén, h felhozom a bukóm, meg a kabátom, aztán kiállok stoppolni, csak elvisz már valaki egy körre
Már nem bírom, ezer éve nem motoroztam, alig váááárom, h kész legyen a kis bééébim
Na nekem még ez a kérdéses. Hány cm magas vagy?
1-szer össze futhatnánk.....
1-sör mellett ........
tudsz valami újat?
Az is szép és ha jól kifogod akkor lehet vadászni egyet ócsóba..Persze csak ha a biztosító és az oldalborda rámondja az áment
Az enyém kajakra nem ette még, mert olyan 5400 volt benne05 ősztől idén tavaszig, de az nem olyan nagy baj egyébként ha eszi egy cseppet.
A tapasztalt déerzések azt álitják, h a motul5100-at nem eszi, am én is minden cserénél azt raktam bele.
ha gondolod elviszlek 1 karikára majd ha jó idő lesz
Felpróbáltad?Aztán hogyan?Azt megnéztem volna
Egy kis mjuzik ,mindenkinek meg még egy nagyon jó cimbinek.Visszavárunk
ossián-vadászik a vér
arra is szoktam csattogni néha...
ááááh nagyon gyönyörűűű
Én is akarok majd egy DRZt
Direkt felpróbáltam egyet, és még a lábam is leér. NAgyon tetszős
R1-en gondolkozom ....persze ha megengedik itthon....

mert nem kis ijjjjedemet okoztam amikor felragadtam a kocsira és hazatelefonálltam hogy eldőllt a motor....
kabbe :)

TTK
pfffffffffff LOL
1,490-be lenne egy banki lefoglat zx6.2008-as évjáratú,8e kilóméterrel..Ha esetleg átigazolnál a zöldekhez... Jó vételnek tűnik és még a színe is fekete..
neked is ette az olajat? mondjuk ebben már 27ezer van... meg én vagyok a 3. tulaj...
Pont ilyen volt az enyém is, bár én megszabaditottam a fölösleges sallangoktól, meg tetőre vertem egypárszor, de am eXü, mint a raklap, szinte nem lehet elpusztítani.
valószínüleg többet kell neki...

nem tudom mennyi a taxára azt fizeti ki.........
Az fasza...De most,hogy jólértsem:mennyit fizet a biztosító ha a rendőrség megküldi a határozatot?1,9-et?Mármint ha teljes totálkárra veszik..
Ejjjj az már tutkó, hogy gyönyörű a dörzid. Tetszik nagyon.
Szeva Bélám.....

1,9-millát mondott a dzamaha a biztosítónak.... erre az dobott egy hátast és azt mondaná:.::: akkor total carrrrr
ennyibe kerülne a lábra állítása...a yamaha szerint..

de még a biztosító nem fizet míg nincs rendőrségi határozat,,az meg majd csak 1-2-hónap....