Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja..biztos jót tenne neki is..Megbeszéljük majd vagy ha esetleg erre vetődik Norbert meginterjuvoljuk őt is..
nem is kicsi..........
nem tudom, de most mondtam editnek, h nézze meg, azt mondta, h köbö 168-170 lehetek, de itt nem tom hogy megmérni.
Én direkt azért nőtem ekkorára, h leérjen a lábam
Szerinted? Lassan én is az utolsókat rúgom ha nem történik meg hamarosan a motorcsere. Főleg hogy az új szekérrel össz vissz 47km-t tudtam menni aztán bukta.
ezt nem kell olyan sokáig mosni... több idő mig hozzákészülök a mosáshoz mint maga a mosás
jaja...szerintem rá is ráférne egy ájjjjulásig italozás...........
Értettem én amúgy is....
én se vagyok magas annyira, nekem is épp leér lábujjhegyen a drzről
:) oooo de
Én még az NSRt is majdnem egy napig mostam....
R6 és R6R...Van valami különbség az üllésmagasságban?
Én nem is punciztam.
Rápróbálta magát, háát neméééérted?
Te jó isten...... na én már akkor most halott lennék az tuti. Én köbö egy hónapja a sajátommal, igaz benzintyúkban mentem, de már minden bajom van. Ezer kilométerről kihallom,ha motor jön, és rendesen fáj, h én ne mehetek.
hát de édesen smárolod a motorod hogy egyem a zúzádat....ha már puncika nem lehet.
R6os ról...?
az R6R-rőll van szó...?
Tényleg nem tudod hány cm vagy? Nekem a kawicskáról épp nem ér le full talpra. Utálom, hogy ilyen kicsi vagyok.
Jaja szerintem benne lesz..meg szólhatunk Karesznek is hátha van kedve kicsit kimozdulni..
Ne puncizz,mert utálom :)
nekem 8, mehetünk az erdőbe is rombolni, dagonyázni :D csak akkor segítesz mosni a motort
okéééééé

akkor megbeszéljük mikor....... szerintem Nóóóbi is benne van vagynem....
Én még motort nem próbáltam fel de lehet kipróbálom majd Befűtök a rumcájpuskának oszt meglássuk mennyire adja a dolog
Hát azt nem tudom, de pont jó, mert pont leér mindkét lábam lábujjhegyen. Meg az R6ról is teli talppal. Ez a két mocc a lényeg
Direkt ekkorára nyújtottam a lábam
Én Július 20.-án motoroztam utoljára.
Okés,amint kapok lóvét mehetünk is,szerintem holnaptól már jó is lesz a dolog..Híjjunk mindenkit aki akar jönni. Pár dolgot tudok de majd a sörözésnél megbeszéljük..
ettem=vettem