Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok E sokat isztok bebasztok
Mééé befagyott a szervíz ajtaja
Mondjuk volt már olyan,hogy én is motoroztam télen de most a szörvíz miatt nem lesz belőle semmi majd csak tavasszal..
A vasat el sem szoktam rakni télire, mert ha száraz az ut, verek vele egy 50-100kilométert még minuszban is, a dörtbájknak, meg papir a hűtő elé, aszt csummagáz ,
Én azért a tónyóval már nem mennék ki ilyen időben..Offroad meg nincs úgyhogy marad a semmittevés
Nekem soha nincs szaridő motorozásra, csak ha dolgozni kell.
Jaja én is régen voltam erre felé de igyekszem gyünni.Talán,hogy beállt a szar idő így egyre többen leszünk majd..
Mi lenne, mindenki elkőtözött Kósagrádból
E Ámberek!
Mi a fallosz van a fórumon E?
11.c-be járok!
Énis oda járok...:D
Hanyadikos vagy?:D
Én 9.-a-s..:D
Szia Jocokah!
Pontosan nem tudom, hogy hívják a srácot, csak sokszor látom, mert a Brassai Gimiben tanulok és minden órában párszor elmegy a suli előtt!
Nagyon zsír hangja van!A tanárok már kész vannak tőle..
Én meg alig várom hogy újra jöjjön..
Egyszer beszéltem vele, mikor motorozás közben összefutottunk!
Norbinak hívják, csak ennyit mondott és azt is hogy motorokat fest!
Ha úgy adódik, akkor beszélek majd vele!
Halihóó...
A Dobozi lakótelepen lakik Debrecenben egy motoros...Nem tudom milyen Ducatija van, de kegyetlen jó hangja van...nem tudjátok, hogy ki lehet az? érdekelne, hogy milyen az a motor...
jó kihalt a fórum...:S
csáóó
Elmentem egy buliba Anyu, s emlékszem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, így
nem ittam semmit. Büszke voltam, ahogyan azt előtte megmondtad. Nem ittam alkoholt vezetés előtt Anyu és a többiek gúnyolódtak is. Tudtam, hogy igazad volt Anyu,és hogy neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért és mindenki hazaindult. Ahogy az autóhoz léptem, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján - felelősségteljesen és büszkén! Lassan mentem Anyu, s bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofőr frontálisan belém hajtott. Ahogy fekszem itt a járdán Anyu, hallom a rendőröket, hogy a másik sofőr ivott.És most én vagyok az, akinek ezért fizetnie kell! Itt fekszem, haldoklom! ANYU KÉRLEK SIESS! Hogy történhet ez velem? Az életem kipukkan, mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér Anyu, legtöbb az én
vérem. Hallom, az orvos azt mondja, hogy már nem tud segíteni rajtam. Csak azt akarom mondani Anyu, esküszöm, tényleg NEM ittam. A többiek voltak, akik ittak. A másik sofőr is ilyen buliban volt, mint én. Egyetlen különbség: Ő volt az, aki részeg volt, én vagyok az, aki most meghal! MIÉRT isznak az emberek Anyu? Erős fájdalmaim vannak, mint a késszúrás, olyan erősek! A férfi, aki belém jött, fel-alá szaladgál, én itt fekszem...és haldoklom. Ő meg csak néz rám hülyén! Mondd meg a BÁTYÁMnak, hogy ne sírjon Anyu. És mondd meg APUnak, hogy legyen most bátor. Ha már a mennyországban leszek Anyu, írasd a sírkövemre: "Apja lánya". Valaki mondhatta volna neki, hogy ne igyon, ha vezet. Ha mondta volna neki vki, most nem kellene meghalnom. Már alig kapok levegőt Anyu, nagyon félek. KÉRLEK NE SÍRJ MIATTAM Anyu.Mindig ott voltál, mikor szükségem volt rád! Mielőtt elmegyek, van egy kérdésem:

NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI?"

(Részlet, egy lány utolsó telefonbeszélgetéséből az
édesanyjával.)
Kérlek küldd tovább!Próbáljuk megismertetni mindenkivel,hogy felfogják,mit is jelent mindez..
KAWASAKI ZX6R 1998-99-évj
Van mindenem kivéve:VÁZ,ELSŐ LÁBTARTÓK,FÉM FÉKCSŐ!
olcsón adok mindent mint a bontók.!
PL:első lámpa:38.000ft
hűtő:30.000ft
felnik:55.000ft\2db

fejkonzol:20.000ft+tükörtartó:7000ft
komplett teleszkóp villahidakkal csapágyak:55.000ft
műszerfal hibátlan karcmentes:35.000ft
Pályaidom:40.000ft
komplett váltó:40.000ft
komplett kuplung+lamellák:30.000ft
elektronika:28.000ft
feszü

ltség szabályzó:10.000ft
ac pumpa:10.000ft
hibátlan tank:25.000ft

Ha kell valami csak írj vagy hívj:06302682858
köszi az agódást de jól vagyok hála az istenek nem én vagyok de bár senkivel nem eset volna meg
Naja, de mala legalább épségben...
Hello
Akkor okés. Persze attól még szomorú az eset.
Szia szkráccs! Tegnap mala a nyiregyi fórumon még 16:34kor kommentelt. Szóval szerintem nem ő volt. Sajnos egy motorossal kevesebb...
Csákány ugyan hagyd már megszoktuk szerintem lehet róla szó még meg dumáljuk addig .
link
Nyugodjon békében.
mala ha olvasod a fórumot, irjál, hogy minden oké.
Háj Régen nem értem rátok, de vasárnap ha magamhoz térek, esetleg egy kis tankizás? . Fasza esős időt mondanak, de legalább nem porzik
Helló....