Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pfff....

Köszi!
Jó tudni az ilyeneket!
Srácok!
Debrecenben a kiegészítő lámpákkal nagyon vigyázzatok (jobbra zöld) , mert már a 2. haverom kapta meg emiatt a 100.000! -es csekket!

Az egyik a Szent Annáról a Homokkerti felüljáró felé, a másik az Epreskert utcáról a Mikepércsire való jobbra kanyarodás alkalmával kapta a fotót.

Rá vannak állva, életszerű helyzetben mikor a jobbra kanyarodó zöldet mutat, te mégy (mondjuk lendületben vagy , vagy a forgalom visz) és közben az hirtelen elalszik , akkor fotóznak!

vigyázzatok!
akkor má' az vót?
az enyémet mindegyikőtöké elnyomta
Bár a Z miwje biztos elnyomta
há ja... . pedig te halhattad mán egyszer amikor elkísértél minket Biharkeresztesig
biztos oooordít .
. .
Csákány aszem 45 pénz volt nekem nagyon bejön . szerintem jó hangja van azaz nem rossz .
Szevasztok mindenki.............
További képek kerültek feltöltésre a szept.6-i tréningről!
http://picasaweb.google.hu/hbmotorosok

Most vasárnap pedig megrendezésre kerül idén utoljára a Motoros Pályanap Debrecenben a Diószegi úton az állatvásár területén!
Bővebb infó: www.hbmotorosok.hu
fiatalság...boldogság
Ettünk egy kis csorba levest,micset stb jó idő volt, és nem büntettek meg bennünket! Szóval minden !
Vigyázni fogok. Bár eddig is mindig nagyon óvatosan nagyon nagy gázzal mentem.
egy kis vidámság
mostmár aztán vigyázni
már lassan nincs értelme
Korán keltél fater. Bepuszilom a kávét én is ,aszt tolom gályázni
örülök neki,már csak motorka kell alá
Jó már itt még az ukrán sör is , am faxa lett a gyatya a kisgengszterre, köszönjük
Mit bazároztatok már+int ott vmi csodalámpát
ŰŰŰ a Racefit dobot mennyiért vetted? Nagyon brutálka. Gondolom a hangorkán sem gyenge amit produkál?
ok akkor most már váglak orcáról is
Igen az én vagyok.
na ez a nem mindegy még szerencse,hogy komolyabb bajod nem lett az te volnál a motoron a fotóid között . .