Ja igen és úgy történt, hogy jöttem haza havertól aztán enyhe balos kanyarhoz érve látom kiugrik egy nyúl. Elrántottam a kormányt jobbra, hogy elkerüljem az ütközést és abban a pillanatban valami úthiba telibe verte az első kerekem amitől a kormány úgy beszitált, hogy ütközőtől ütközőig járt. Szépen kisodródtam a kanyarból egyenesen egy 30cm mély pocsolyába. Ott ahogy a motor meghuppant átrepűltem elé aztán vagy 40m-en keresztül tolt maga előtt. Aztán valahogy én kitértem előle Ő pedig még csúszott vagy 20m-t majd visszapattant az útra.
Igen valahogy jó ideje nem voltam jelen itt. Nemcsak hogy nem motoroztunk együtt de egyáltalán alig motoroztam nyáron. Tavasztól nyár elejéig költögettem a tavaly vásárolt zx6-ra, hol erre hol arra szóval motorozni alig volt pénzem. Aztán Június közepén megvették tőlem én pedig az új gyöngyszemet Július 17.-n megvettem és 20.-n 47 megtett kilométerrel orrba szájba törtem szegényt. Bokám eltört és ezzel egyidejűleg volt egy baszott nagy tüdőgyuszim. Gipszes lábbal 2 hétig döglöttem a klinikán aztán még jópár hét gipsz és miután levették hát nem kell ecsetelnem asszem milyen volt. Már most úgy ahogy rendbe jött futni is tudok csak estére mindig bedagad picikét. Szóval az én szezonom ilyen botrányos lett.
Hali gyikarc!
Jó volt, de tényleg nem zavartuk!Volt még velünk egy kollegám 600-as cbf-el! Ö meg én ódalkocsival mentünk! Bár a feleségem azt monta többet nem jön velem motorozni!Pedig hayabusás Jani a megmondhatója,hogy nem állatkodtunk!Azért a majrécsíkot leportalanítottam !
Elhiszem baromi nagy bosszúság sajnálom na most már érted,hogy én miért hanyagolom a városi"közlekedést"mármint ha ezt lehet annak nevezni ami itt megy
Csákány harpi csak így ketten sajnálom hogy nem tudtunk menni jól irigyellek titeket tuti jó volt gondolom azért nem ütöttétek úgy mint a múltkor majd legközelebb
Szerintem legközelebb csak a motorokat fényképezzük !
Piszok szerencséd volt , hogy nem esett komolyabb bajod
Megütötted magad vagy izomfájdalmak vannak?
mikor pereceltem anno, nekem is fájt másnap az összes létező izmom már ami van
Nagy bosszúság hogy a moci törik , de ilyenkor fontosabb hogy neked ne legyen bajod, a mocit meg rendbe lehet tenni...
jobbulást
Ismerős a szitu, nekem is úgy fájt minden porcikám mintha össze vissza rugdostak volna. Mihamarabbi gyógyulást kivánok.
Jó volt, de tényleg nem zavartuk!Volt még velünk egy kollegám 600-as cbf-el! Ö meg én ódalkocsival mentünk! Bár a feleségem azt monta többet nem jön velem motorozni!Pedig hayabusás Jani a megmondhatója,hogy nem állatkodtunk!Azért a majrécsíkot leportalanítottam !
hallod Norbi mindenem fáj de betttyárosan....
Úgy érzem magam mintha áttttment volna rajtam 1-kocsi... ....
A fa@sz.. kivan.. úgy bánt a dolog.. ráadásul hogy, nem én voltam a hibás.. és mégis össze törtem a mocit!
http://www.youtube.com/watch?v...
Megállapítom,hogy a reklám szakmában nem élnénk meg ezzel az arcal !Viszont jót motoroztunk !