Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faszák a képek
Z! az akrákkal csinálnom kell valamit mert hangilag nagyon le vannak maradva a tied akkorát szól.... de a többieké se kutya
no oszt annyi... nincs ebből gáz . szerintem... ez így sikeredett de nekem nagyon tetszett szivesen mennék több napra is mondjuk Fogaras vagy ilyesmi hmmmm..... .
az a lényeg ,hogy mindenki épségben hazaért, sajnálom hogy nem tudtam menni, majd legközelebb
mindannyian megáztatok?
Elnézést kívánok ,h igy megszopattam a kirándulás többi résztvevőjét
Nagyváradon egy utcával később fordultam le Bors felé, majd gyorsba nyeleztem a határ felé, aztgondolva ,h lemaradtam a brigádtól. Nemláttam sehol senkit, majd a határ előtti Agip-kútnál vártunk vagy 20percet,azthitem már túlmentetek ,lőttem neki Újfalu felé vagy kétkilóval, sehol seki, majd meglátva , h iszonyat szaridő jön , gyorsba hazaromboltunk, vagy 20km-et áztunk. Hazaérve felhivtam Harpit, mondja ,h még a határon vártok Szal megkavartam a szart rendesen Képek mingyá'!
Harpi reméljük haza értél te is éppségben
prezentálnám a mai gurulást egy pár képpel a Királyhágónál aki nem jött erről maradt le .
Faca
Szevasztok E!
Milyen vót a gurulás?
Holnap moshatom a vasat okádékul nézki
No haza is értünk...
Sziasztok a szombati NYirábrányi motoros felvonulásrol nincs valakinek meg a video?
Szevasztok, jó lenne egy kis eső
Szivesen délben a mol kútnál
hát akkor a Mol-kúton megvárunk
fél 3 körülre kell visszaérnem, ugy gondoltam elmegyek veletek szoboszlo - ladány - ujfalu - és keresztesnél visszajövök

öltözök, hol találkozzunk?
Héj!
Harpi, Gyikarc, az ódalkocsim meg én a többiek a strandon vannak
Ha van kedved, délben Szoboszlón vagyunk a Mol-kúton, aszt rakenroll
Megvárhatunk Ujfalunál is ,ha mégis ugydöntesz
Szeva, hányan mentek?
na akkor van még vagy fél órám hogy rávegyem magam meg bezizzenjek debibe, na ha megyek megcsörgetlek...
,jah plekóval
Háj !
Nem terveztünk nagy túrát,meg nincs is nagyon messze,azért megyünk délután ,mert Harpi délelőtt melózik.
Lemegyünk délkörül Szoboszlóra, ha jön Gyikarc ott kapcsolódik, majd a 4esen Ladányba Harpihoz,aztán a 42esen a határig, majd toljuk föl a Királyhágóra és majdlátjuk mi fér még bele. Sötétedésre haza szeretnék érni, mer' fekete pelkóval nemolyan fasza.
Tényleg, akkor azért volt ismerős a vas, csak nem tudtam hova tenni.
Hali! de jó vóna menni , csak délután van egy kis program.
nem késő az a déli indulás? mikor indultok , mi az utvonal? 47-es?
esetleg a határig lehet még belefér az időmbe
tegnap délután a kishegyesi úton a határutcánál én köszöntem neked
Eltüntetek mint az aranyóra
Akar valaki kapcsolódni egy kis Királyhágón gurulászáshoz? Vacogni bittos nem fogunk.