no oszt annyi... nincs ebből gáz . szerintem... ez így sikeredett de nekem nagyon tetszett szivesen mennék több napra is mondjuk Fogaras vagy ilyesmi hmmmm..... .
Elnézést kívánok ,h igy megszopattam a kirándulás többi résztvevőjét
Nagyváradon egy utcával később fordultam le Bors felé, majd gyorsba nyeleztem a határ felé, aztgondolva ,h lemaradtam a brigádtól. Nemláttam sehol senkit, majd a határ előtti Agip-kútnál vártunk vagy 20percet,azthitem már túlmentetek ,lőttem neki Újfalu felé vagy kétkilóval, sehol seki, majd meglátva , h iszonyat szaridő jön , gyorsba hazaromboltunk, vagy 20km-et áztunk. Hazaérve felhivtam Harpit, mondja ,h még a határon vártok Szal megkavartam a szart rendesen Képek mingyá'!
Háj !
Nem terveztünk nagy túrát,meg nincs is nagyon messze,azért megyünk délután ,mert Harpi délelőtt melózik.
Lemegyünk délkörül Szoboszlóra, ha jön Gyikarc ott kapcsolódik, majd a 4esen Ladányba Harpihoz,aztán a 42esen a határig, majd toljuk föl a Királyhágóra és majdlátjuk mi fér még bele. Sötétedésre haza szeretnék érni, mer' fekete pelkóval nemolyan fasza.
Hali! de jó vóna menni , csak délután van egy kis program.
nem késő az a déli indulás? mikor indultok , mi az utvonal? 47-es?
esetleg a határig lehet még belefér az időmbe
Z! az akrákkal csinálnom kell valamit mert hangilag nagyon le vannak maradva a tied akkorát szól.... de a többieké se kutya