Balu baszki,én már azon is felbasztam magam hogy elolvastam a sztoridat!az ilyen gyökérnek dádá kéne!én biztos nem olyan nyugodt hangon kezdtem volna,elsőként biztos kivántam volna neki,és családjának,gyógyithatatlan betegséget,r..ot!aztán ha nem nehezebb nálam 30 kilóval,biztos pofán verem!az a szerencse,hogy engem vagy elkerül az e féle szitu,vagy meglép a páciens,mielőtt bajt okozok magamnak is!azért megbaszhatja a feketelábú bárcás vérfertőzött édesanyukáját az ilyen köcsög,hogy csináljon magának sok kiststvért!
Furcsa de ebben az elbaszott városban,hogyha valahol
sávot akarsz váltani(motor vagy autó mindegy)és kidobod az irányjelzőt,szinte rögtön gázt adnak ahelyett,hogy beengednének!
Más városokra annyira nem jellemző valamiért mint Debrecenre.
Nekem most a baleset után azt mondták,hogy a debreceni autós
közlekedési kultúrába nehezen férnek bele a motorosok!
Na persze... mert az autósok betartják az 50-et . a minap azaz tegnap a nyíl u hadházi u zebránál kb 15 percet álltam míg át tudtam kelni ja és azt is úgy hogy pitossat kaptak a Bem térnél oszt nem jött semmi ja jelzem a zebra megközelítése 600-al és ne soroljam tovább az autósok közlekedési morálját
Mai történetem:
A pesti utcán közlekedem a mester utca irányába a külső sávban.Előttem egy metálszűrke mazda, sajnos a rendszámát nem jegyeztem fel.Mivel szabad a belső sáv,gondoltam bemegyek a belsőbe.A belsőben már csak azt látom,hogy a csávó húzza rám a kormányt.Mutogatás ezerrel..Erre a csávó szájából kurvaanyázás
Felbaszott aggyal követem a mester utcáíg,ahol épp lámpát kaptunk.Leszállás a motorrol,motor leállít..
Párbeszéd a lámpánál:
Autós:Mi a faszt mutogatsz?
Én:Sávváltásnál nem kéne használni a tükröt?
A:Mi a faszt mutogatsz?
É:Sávváltásnál nem kéne használni a tükröt?(emelt hangnemben)
A:Nem 80-nal kell menni!
É:Ki ment 80-nal?Szabályosan közlekedtem..Összetöröd allóllam a motort?
A:És akkor mi van?
É:Örülsz mert megvéd a kaszni mi?
Vissza a motorra és go tovább..
Miért nem írtam fel a rendszámát...áááááááá
Pedig ez az én számom,nem tudom miért nem volt elérhető...Jó lesz,amúgy is bennt járok majd a városban szerintem ügyintézés céljából..Csörgess majd meg
Pali szerintem ma már kávét ne igyál! .