mocis klub? hát van ez a hajdú-bihar megyei motorosok klubja, de hát nem is tudom...furcsa az nekem
a fővezér srác még annyi ideje se motorzik, mint én...legalábbis ezt hallottam...ez sokat mond nekem
de én is fasz vagyok, mert úgy ítélkezek, hogy nem is ismerem őket
...nekem akkor sem szimpik
aztán van még SRT, ők inkább merész fiatalok állat trükkökkel és jó videókkal meg bulikkal...stb
meg vagyunk mi...nekünk nincs nevünk, de szinte majdnem minden este a nagyerdei Both Dega büfénél döglünk és a városban körözgetünk...meg hétvégeken túrázgatunk
Jó reggelt mindenki!
Na előkerültél?
Kösz a kérdést rohamosan javulok,lassan már lehet
behűteni a tequilát!
Tegnap láttam először a motorom a baleset óta.
Egy kicsit meg van gyűrődve,de azért csak ráültem!
Remélem nemsoká tudok vele csapni egy karikát!
Semmi E,viszem elvileg hétfőn a motort E Veled mizu?
Előbb utóbb minden motoros megtalálja a magányát vagy a társaságát.
már tegnap is erősen gondolkoztam, hogy ledobom a bőrjakót és anélkül pattanok a gépre....
Hétfőre megkérdezed a kocsit?Nem tudok még biztosat de igyekszem rákérdezni.
Szombaton egy lájtos sörözés?Szabcsi,Sanyi,Te meg Én..
a fővezér srác még annyi ideje se motorzik, mint én...legalábbis ezt hallottam...ez sokat mond nekem
de én is fasz vagyok, mert úgy ítélkezek, hogy nem is ismerem őket
...nekem akkor sem szimpik
aztán van még SRT, ők inkább merész fiatalok állat trükkökkel és jó videókkal meg bulikkal...stb
meg vagyunk mi...nekünk nincs nevünk, de szinte majdnem minden este a nagyerdei Both Dega büfénél döglünk és a városban körözgetünk...meg hétvégeken túrázgatunk
én ennyiről tudok
ha nem is debrecen, de a környéke:
www.abranyilovagok.hu
Ráadásul épp a hétvégén lesz találkozónk.
Na előkerültél?
Kösz a kérdést rohamosan javulok,lassan már lehet
behűteni a tequilát!
Tegnap láttam először a motorom a baleset óta.
Egy kicsit meg van gyűrődve,de azért csak ráültem!
Remélem nemsoká tudok vele csapni egy karikát!
Nem tudtok valamilyen debreceni motoros klubot? Szoktak itt lenni találkozók, vagy valami motoros program?
Leo itt vagy?
Norbi most beszéltem az emberrel azt mondta holnap 10-ig megmondja h van e vagy nincs e.....
És én rögvest hívlak.......