Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha DT50 eladó debrecenben. 20kFt.
Köszi.Remélem fain is marad még egy darabig.
kiröhögtél te hitvány.... majd jól megjárod....
hááá ja . mert már előtte kirííítam magam . és ja Norbinátor vagyok jobb ha vigyázol te kis izéééé halandóóóó
akkor már lehet,hogy úszóhártyáid is vannak akkor gondolom fasza volt mikor értek haza
a héten épp a Tisza-tónál "nyaraltam" edzőtársaimmal kurva jó hely
Akkor jóljártál Én csak a banánról estem párszor ma a Tisza-tóba, de vagy 50-60 tempónál, az is olyan vót ,mintha szívlapáttal basztak vóna rám
Csákány baszd meg bele tőtöttem ebbe a lyukba . onnan fentrűűűű mivel nem vettem észre óóó he
Gyáááááááá! , ,
Na mi vót ma?
merre szoktatok gurulni épp valamelyik nap a kölcsey-nél a piros lámpánál állt egy ötös bagázs tele 1000-es hondával meg gixxivel csak lesték a kis mitot zöldre meg küldtem neki egy kövér karót csak néztek
ÓÓÓúúú he ezek meg mink vagyunk óóó de szípek vagynááánk
szeva... dehogy nem..............
kopasz001 nem téged láttalak 17.00 óra fele a füredi mekinél intettem is csak azér meg kérdem
Ja és még valami.Jó állapotú rendszámos Mz etz 125 érdekelne.2 simsont tudnák érte adni cserébe.Ha valaki tud a közelben az légyszi szóljon...
Sziasztok!
Megvan a vasam.Már szerdán megvettem csak nem tudtam fórumozni, mert már el is mentünk sátorozni,Nagyon jü kis gép.Máris imádom.Ittvan pár kép:
Ki a faszom az a Rubint Réka?Rapbull
Vesszenek a ratyik..buzibár
Csákány bizony jó az idő jó utat köszi....
Háj!
Zsírság az időjárkálás, indulunk Abádszalókra, de azé' fasza pittbájkozást!
szia Balu80 az ekeidom érdekelne ! képet küdjél rola (beresegriteam@freemail.hu) kőszi
Ma megb@sztak gyorshajtásért de mivel nem tudott belekötni másba azt mondta hangos a kipufogóm. jah max 60 al mehettem full üres utcán. Hb
Jóóóúúú kis harapnivaló
Tuggya csinálni a csunyáját