Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt én is tanusíthatom
az jóó is lenne,pöpec tiszta meló lehet van a vasamnak egy hasonmása,bár nem hiszem
amúgy te nem a kompjúteres vállaltnál dolgozol ott a határ és kishegyesi sarkán mert mikor megyek reggel melózni mindig ott áll a parkolóba pár robeszzel eggyütt
Az is valami, jobb mint semmi
punnyadás,meló rogyásig,
Szeva Pali Mizuj?
sokan a táblát sem ismerik,nemhogy a szabályokat
Jaaaaa!?!
Akkor értem...vagy izé...jó!
E!
ez teljesen korrekt amit mondtál
Szevasztok mocisok. Elsőbsége annak van akinek MEGADJÁK
ja szerintem az autós volt a hibás mert a motorosnak van előbbsége ahogy leirták a cikkben
gyerekek ma délután nagyerdőfele pontosabban a Kossuth egyetemmel szemben az egyetem sugáróton egy kék fehér hayabusa ütközött egy peugeot 206 fekete autóval elég súlyosnak tűnt mivel a motor meg az autó elég nagyot kapott a sofőrt nem láttam a helyszinen lehet ott volt csak én nem láttam mert nem áltam meg megnézni mi történ mert kint volt 2-3 renőrautó azt körbe zárták el terelték a forgalamat remélem jól van a srác
Szevasztok....
Nagyon fasza az időőő

Lehet neki húzzzni.....
yeee jövőhét elején meglesz a másik gépem..:) de vártam ezt a pillanatot..:D széles utat...:)
üdv újra
....az a Honda engem lehet érdekelne csopy!
a hbmotorosok@gmail.com-ra tudnál küldeni egy elérhetőséget?
Nem kormánytelóvel kel pénzt csinálni, hanem így:bank
baj az mindenfelé van sajnos látod nállunkis!hegyek azjó!ha gondoljátok szervezhetek nektek az asyonykáddaL egykis kirándulást!nagy aturizmus nállunk felkapott hej lett a sziti!kajakozás,kemencés pizza,lovaglás stb a pálinka kóstolást meg kine hagyd!messze hires panyolai elixir!szálás ok!igaz nem motoros de beleszervezhetjük azt is
Anyag nem kell hozzá, van otthon elég vas, 2 óra alatt összevágjuk, nem kerül semmibe sem!
Rendes vagy nagyon, de akkor holnap nem tudunk időben elindulni. Mennénk már a hegyekbe egy kis kikapcsolódásra. Összejöttek a bajok mostanában!
oké elhiszem.szétnézek még 1-2 hejen ha nemlesz gyári ezis jólesz csak mond meg mitvegyek még hozzá!és nefeled a kilépőt!ha lesz táblám meek!na ha az asszony is küld akko jönni kel!alvás megoldva!
van skype-d? seducertt@hotmail.com címen megtalálsz!
Szerinted meg tudnám csinálni? Alap az Jawa 350
Ne fájdítsd a szívem, az asszony is küldeni akar, de a hét végén kirándulni kellene menni!
tisztára olyan mint az én gsx 550 em volt!látam azt a fart is!te megtudnád csinálni ahogy beszéltük?kár hogy nemjösz!kaja,pija,csajok!kihagyod biztos?
Néhány kép...
Alakul a dolog és az időnk is jó.

Nem tudok ma menni, köszönöm a meghívást, mert délután jönnek a Yamaháért, tegnap csak lefoglalózták.
Irjál ide, most itt leszek a gép előtt, ne pocsékold a telefon számládat!
EZT nézdd meg! 16,000Ft