Kösz szépen a kérdést,egész jól javulok!
Bár a teniszedzőm panaszkodott,hogy ha délelőtt focizok két-három
órát akkor délután már nem úgy megy a tenisz!
De komolyra fordítva egy-két fájdalomcsillapító már elég 1 napra.
Ha az asszony a közelben van akkor kell három, hozzá külön egyet be kell venni! ,
És veletek mi van?Volt hétvégén motorozás?
Csonti haver is nagyon el van tűnve!Biztos valami zavaros nőügy!
Jó reggelt mindenkinek!
Gondolom várta már mindenki a hétfőt!
Végre lehet menni a dolgozóba! .
Már csak 5 nap és megint itt a hétvége!
Hihetetlen,hogy szalad az idő! ,
Szevasztok E!
Egy újgazdag buzeráns volt..A rendszámot kellett volna felírni de a méregtől nem láttam sajnos.Mondjuk a pofázmánya meg lett jegyezve.Ha úgy van és találkozunk rendszám felír,kocsi megrendez
Én a Baross G.-n szoktam ezt tapasztalni. Legutóbb egy taxissal akart belémkötni, de méretbeli különbségek miatt az idegdúcok az agya helyett ( mert ugye az nincs neki) azt mondta neki, hogy nagyobb emberrel ne kezdj ki mert úgyis pórul jársz. Szerencsére jöttek többen is és a taxis kurvaanyázva elviharzott.
seducertt barátom hátha ittvagy!ma tudtam megnézni a chopper gumit nagyon veszett!nem tudom beszéltél e a haverral kelle neki mert nem halottam róla sem!látom megint harcban vagy!
hacsak nem találkozok egy hasonló balfasszal,mint Balu egyébként szombaton dolgozok,de este terveztem,hogy tesztelem a fokozatkijelző programot,komoly kis kütyü lesz
nagy a feszültség alapban is,egy hasonló szitu tuti kiverné a biztositékot én is vezetek kocsit,de sokan összekeverik az autót a szekérrel,de sokaknak még arra sem adnék jogositványt!mindennapos szitu,megyek a haverhoz a dobozi u. ra,egyirányu az út,jön szembe a paraszt,és még neki ál feljebb,integet,mintha rég ismernénk egymást.mondom neki,hogy a hátába állitom a kezét,és annál fogva viszem vissza az utca elejére,megmutatni a behajtani tilos táblát!ezt az alapvető dolgot nem ismerik,olyanok mint a lovak,megszokásból követik az utat!ha meg egyszer már csak bejött,talán húzódjon félre a szabályosan közlekedő elől,és lapuljon a paraszt
figyu.. H. Józsi ott focizik még?