Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nissan vanette cargo 220eft első kerék defektes..viszonylag jó állapotban van a kocsi
Van banki lefoglalt hyundai 125eft ért csak kicsit költeni kell rá alvázilag..néhol rozsdás..
Te mit javasolnál erre a célra 300.000ig .
Persze,hogy nincs....nekem is csak hobbi célra kéne motor szállításra a pit emet hurcolni ide meg oda no meg elmenni bevásárolni..
Nincs harag, a skoda jó gép, ezt akartad hallani? Van a képeim között is egy, illetve most is csinálok egyet, de csak hobbira. Viszont ebbe jó helyen van a motor (hátul)
Az az igazság,hogy leszarom,hogy hány Skodád volt vagy van . úgy gondolom,hogy nem ilyen stílusban adnak jó tanácsokat.. köszi.... legközelebb tartsd meg magadnak a jó tanácsaidat
Bár csak aludtunk volna vazze
6 kor már nyomultam robotolni most is mindjárt mehetek vissza
pont tegnap csesztették miatta unokaöcsémet (nem igazoltatás volt hanem b@szogatás)
50 ccm-es robogóról van szó, izzókészlet, eü csomag,(az egy dolog hogy az ut mellett biztos nem lehet benne izzót cserélni, mert az egész elejét le kell bontani hozzá) biztos , hogy 50-es a motor? haverja most vett szalonból egy robogót: miért nincs adásvételi?

a sajátomba se tudom milyen izzókészletet vegyek, ami egyrész elfér valahová másrészt egy izzókészletben ledes hátsó meg H11 .

akkora pénzbehajtásról van itt szó..... .
E..nissan pick up van 500eftért 98-as
Több Skodám volt/van, mint amennyi neked valaha is lesz. Jó tanács volt, de tudod mit vegyél egyet, a barátomnak úgyis van egy szétbontva a kertben, legalább lesz kinek eladni az alkatrészeket
Nézz körül a "gumi fórumon" vagy az "aprók" között!
Dunlop 209
Dunlop 211
Continental Raceattack
Metzeler Racetech
Hát így nagyvonalakban ennyi.
Naaa!
Pali! Ébresztő!
A többiek még biztos alszanak! (nincs ezeknek semmi dolguk mi)
Mi van?Éjszakai motorozás volt?
ez pár nappal ezelőtt volt jó reggelt,üdvözöllek a szellemfórumon,ahol lassan,gárdacsere van
Jó reggelt emberek!
Irány a dógozó! Már akinek menni kell.
Nekem most van felmentésem egy pár hónapig!
Pali!Reggelire töltött káposzta?Gondolom már túl vagy rajta!
Valaki tud hasonló tulajdonságú gumit mint a pirelli dragon super corsa?A régi cserés lassan a pirelli drga.
Kösz.
Köszi szépen!
Hali.én a yamahába vettem.1500 körül van db-ja.
Powercity nálatok van EÜ csomag és izzókészlet?
Nem ártana venni most már egyet
Ahhoz meg vigyek csavarhúzót!

A hátsó nekem is ledes, ez alapból kilőve.
Az elsőt szétbontani nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne.
Esetleg az index...
Amúgy nem tudom mit várnak, vigyen magammal egy új hátsó ledes lámpát hátha elromlik+2 izzót előre?
gyáááááá
Az nem gyenge...
Amúgy még soha nem is láttam ilyen készletet...
Eddig még nem.Viszont a pirelli supercorsa gummán már 2x kellett az E betűt megmutatni nekik.
Ez az izzó készlet engem is érdekelne, hogy kell e vagy sem, mert mi van ha van egy új motorod, ami garanciális ugye, tehát te nem is cserélhetsz benne izzót még ha lenne is készleted(már ha jól értelmezem a garancia fogalmát, javítsatok ki ha tévedek), na akkor most mi van?
Izzókészletet kért már valaha valakitől rendőr?