Nincs harag, a skoda jó gép, ezt akartad hallani? Van a képeim között is egy, illetve most is csinálok egyet, de csak hobbira. Viszont ebbe jó helyen van a motor (hátul)
Az az igazság,hogy leszarom,hogy hány Skodád volt vagy van . úgy gondolom,hogy nem ilyen stílusban adnak jó tanácsokat.. köszi.... legközelebb tartsd meg magadnak a jó tanácsaidat
pont tegnap csesztették miatta unokaöcsémet (nem igazoltatás volt hanem b@szogatás)
50 ccm-es robogóról van szó, izzókészlet, eü csomag,(az egy dolog hogy az ut mellett biztos nem lehet benne izzót cserélni, mert az egész elejét le kell bontani hozzá) biztos , hogy 50-es a motor? haverja most vett szalonból egy robogót: miért nincs adásvételi?
a sajátomba se tudom milyen izzókészletet vegyek, ami egyrész elfér valahová másrészt egy izzókészletben ledes hátsó meg H11 .
Több Skodám volt/van, mint amennyi neked valaha is lesz. Jó tanács volt, de tudod mit vegyél egyet, a barátomnak úgyis van egy szétbontva a kertben, legalább lesz kinek eladni az alkatrészeket
Jó reggelt emberek!
Irány a dógozó! Már akinek menni kell.
Nekem most van felmentésem egy pár hónapig!
Pali!Reggelire töltött káposzta?Gondolom már túl vagy rajta!
Ez az izzó készlet engem is érdekelne, hogy kell e vagy sem, mert mi van ha van egy új motorod, ami garanciális ugye, tehát te nem is cserélhetsz benne izzót még ha lenne is készleted(már ha jól értelmezem a garancia fogalmát, javítsatok ki ha tévedek), na akkor most mi van?
6 kor már nyomultam robotolni most is mindjárt mehetek vissza
50 ccm-es robogóról van szó, izzókészlet, eü csomag,(az egy dolog hogy az ut mellett biztos nem lehet benne izzót cserélni, mert az egész elejét le kell bontani hozzá) biztos , hogy 50-es a motor? haverja most vett szalonból egy robogót: miért nincs adásvételi?
a sajátomba se tudom milyen izzókészletet vegyek, ami egyrész elfér valahová másrészt egy izzókészletben ledes hátsó meg H11 .
akkora pénzbehajtásról van itt szó..... .
Dunlop 209
Dunlop 211
Continental Raceattack
Metzeler Racetech
Hát így nagyvonalakban ennyi.
Pali! Ébresztő!
A többiek még biztos alszanak! (nincs ezeknek semmi dolguk mi)
Mi van?Éjszakai motorozás volt?
Irány a dógozó! Már akinek menni kell.
Nekem most van felmentésem egy pár hónapig!
Pali!Reggelire töltött káposzta?Gondolom már túl vagy rajta!
Kösz.
Nem ártana venni most már egyet
A hátsó nekem is ledes, ez alapból kilőve.
Az elsőt szétbontani nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne.
Esetleg az index...
Az nem gyenge...
Amúgy még soha nem is láttam ilyen készletet...