Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!
Jaja,néztem is de nem hiszem,hogy adná annyiért..
Ez lenne az egyik kiszemelt áldozat...rsv
Sziasztok! kutya meleg van megint
Balu , ez is jóvétel lenne : RSV
pofátlanul be kell igérni érte vagy 1.6-ot
hali!rendezik neked a vasat csak még nemtudja mikor mert ha lesz több rendelés akkor egyszere hozná!de az anyagiakat adig pontosan megtudom és szólok hogy kb mennyibe lenne és hogy akkoris érdekel-e!a gumik kellenek de lehet nem mind ha jó az ár tőbb is!üdvözletem!vigyáz a szépszörnyre!
Szeva Robi!

Este lesznek gumik, sajnos nem én megyek értük. A gépet megkérdeted nekem? Olcsón komolyan érdekelne.
Jó reggelt!
Ébresztő!
Ki fog így menni dolgozni ha mindenki alszik?
Látom csontiéknál zúza pöri 27.-én!
Csonti ha elrejted a fater elöl a csípős paprikát akkor lehet,hogy
kinézek!
léptem én is,jó éjt!
Szevasztok E!
Köszike. na,én .
a tiéd is szép amúgy ha meg lesz a korlátlan mindenképpen a nagy tesóját akarom a duki 748-ast vagy egy Triumph 675
Nagyon szép. tuggya mán kendd mire gondolok,,olyan szíp sárga
csá
Ja,fasz kivan... ma is mocival akartam menni,csak reggel elég neccesnek tűnt,hátha majd holnap.
jön a világvége
Telibevert egy nyár ez amúgy..Hol 30 fokok,hol jégesők..ki érti ezt
Én biztos kiszedtem volna a csöveket....
én szivtam,mert ledolgoztam 10 nap árát,(üdülő vizvezeték felújjitás)
Szó szerint....
Mi is "csak" 3napra megyünk,ennek is örülünk!
Csak addig is maradjon az idő.
Igen,legalább bejött a kirándulás már ha az arlói dolog úszott
legalább rád jó idő van,én tavaly 3 nap után hazahúztam,mert elbaszódott az idő,és egy hétig úgy is maradt
Közbe már összekombináltam,és megértettem a dolgokat,csak ez a meleg megteszi a hatását....holnap a balcsiba alszok..
Jaja de ha nem lesz kocsi akkor ugrik a dolog mert nem tudom máshogy felvinni a tartalék cumókat...
Csakmerhogy aztítad,hogy lehet kocsi se lesz...
Köszi Károlyom de a kipufogót meg a tartalék alkatrészeket mindenképp muszály elvinnem és ahhoz mindenképp kell kocsi.Ha meg van kocsi akkor már visszafelé is tudok jönni..