Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőváz mindenki!
Most űltem gép elé,volt egy kis dolgom !Én is hazaértem tegnap szerencsésen 15 perc alatt!Végre kiengedhettem a lovakat a karámból!Szóval jó volt szép volt,de ezeknél a keleti szomszédainknál nagyon sok a zsaru mostanában !
Köszi Zoli hála istennek az asszonynak egy elmebeteg kolléganője már a legrosszabbakat zengte.... no mindegy az a lényeg hogy semmi gáz
Nincs az emberrel semmi gond ma volt nálam saját lábán,még csak nem is sántikált
Ahogy mondod......
szolgálnak és védenek,csak nem azt akit kéne!
A rohamrendőrök csak parancsot teljesítettek még ha nem is helyes az, (a parancs megtagadásért gondolom fő vesztés jár) nem ez a baj, hanem a SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK szlogen már nem állja a helyét.
Ennyit erről.
Nem csak gusztustalan, hanem felháborító, és szégyen, hogy ilyen országban élünk, ne neked demokrácia
Gusztustalan...... . .
http://kuruc.info/r/2/43161/ .
erről tud valaki valamit ismerte valaki hogy van a motoros kolléga mert már rém híreket hallottam remélem nem igaz
http://www.haon.hu/hirek/im:ha...
Ugyan hagyd már ez csak természetes örülök hogy tudtam rohadékok.... .
Sziasztok!
Vennék Yamaha DT 80-at állapotban,erős motorral, 150-160 ezer forint környékén.Hajdú-Bihar megyében vagy tőle nem messze.Ha van neked, vagy tudsz akkor légyszi vegyél fel msn-re.
tán a románsünök megbüntettek? .
Szevasz E!

Gondolom neked csak délután jó,ők meg max.6-ig vannak nyitva.Majd valahogy lebeszélem velük a dolgot.Na tűztem körútra ,majd beszélünk..
Marad a mail mer nem tudom a számodat Zolibá
Persze! Irjál már a cimemre, mer' nemakarom itt kiplakátolni a telószámukat, vagy hijjál fel holnap
Meglátjuk mennyibe fáj az ára a kipuffnak.Mármint zsír vs.ócska.. Elküldöd a kontaktot?Mindkettő debreceni?
Tisztán láccik, az akrákkal az a baj ,h szűk a lyuka .Van h ez előny
,de itt a mi esetünkben gáz, mer' szegény mille nemtudja kiengedni a hangját
Persze tudok két kontaktot is , attól függ mennyi kincset akarsz kilángolni, azaz uj kell v ócska
A kesztyű miatt ne forogj, ha feljön valami, majd bemegyek a kecskeméti Parillába, aszt a hosszúlábu eladócsajtól kicigánykodok vmi fasza suomykesztűt akcijóba
Jah , meg kössz az anyagi segitséget , a qrva cigófakabát behúzta az összes lejt róllam, még a Harpiét is
Hájjj!
nehogy aluggyatok mán ......E
Nemsokájra MotoGp élőben Jueszéj!
Neb@ssz, h a motodzsípit se ed +
csákány megyek húzom a lóbűrt majd holnap.....
há ja, szerintem igen mikor
Szeva Zoltán E!
Ha úgy van,hogy el tudom hozni a gépet jövőhéten tudnál valami elérhetőséget adni a kipufogókkal kapcsolatban?
Kérdeztem a kesztyűt de már csak egy bőrruha és egy bőrkabát maradt,a többit mindet eladták..Sorry
E!Jövőhéten ha úgy alakúl tudunk menni egerbe?