Csőváz mindenki!
Most űltem gép elé,volt egy kis dolgom !Én is hazaértem tegnap szerencsésen 15 perc alatt!Végre kiengedhettem a lovakat a karámból!Szóval jó volt szép volt,de ezeknél a keleti szomszédainknál nagyon sok a zsaru mostanában !
A rohamrendőrök csak parancsot teljesítettek még ha nem is helyes az, (a parancs megtagadásért gondolom fő vesztés jár) nem ez a baj, hanem a SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK szlogen már nem állja a helyét.
Ennyit erről.
Sziasztok!
Vennék Yamaha DT 80-at állapotban,erős motorral, 150-160 ezer forint környékén.Hajdú-Bihar megyében vagy tőle nem messze.Ha van neked, vagy tudsz akkor légyszi vegyél fel msn-re.
Persze tudok két kontaktot is , attól függ mennyi kincset akarsz kilángolni, azaz uj kell v ócska
A kesztyű miatt ne forogj, ha feljön valami, majd bemegyek a kecskeméti Parillába, aszt a hosszúlábu eladócsajtól kicigánykodok vmi fasza suomykesztűt akcijóba
Szeva Zoltán E!
Ha úgy van,hogy el tudom hozni a gépet jövőhéten tudnál valami elérhetőséget adni a kipufogókkal kapcsolatban?
Kérdeztem a kesztyűt de már csak egy bőrruha és egy bőrkabát maradt,a többit mindet eladták..Sorry
Most űltem gép elé,volt egy kis dolgom !Én is hazaértem tegnap szerencsésen 15 perc alatt!Végre kiengedhettem a lovakat a karámból!Szóval jó volt szép volt,de ezeknél a keleti szomszédainknál nagyon sok a zsaru mostanában !