Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj ezzel a fórummal,hogy mikor összejön egy jó kis csapat,már olyan dolgok is szóba kerülhetnek,ami nem éppen az egész országra tartozik,igy privátabb dolog az msn,ahol csak az illetékes emberek osztják az észt
most melegitem a reggeli töltöttkáposztát,aztán valamikor 8 után elindulok,ha az időengedi
már 4.45kor ébredtem talán msn-eznek fórum helyett sokan
Jó reggelt ébresztő!
pali mi van?Csak azt ne mond,hogy még alszol! Ja és kösz a jókívánságokat.
Egy kicsit tényleg lepukkant a fórum!
Joúú estét!
Találkoztam ma délután egy kis csapattal Érmihályfalvára tartván, közületek voltak valakik? Egy bordó Hayabusa ment elől...
Szevasztok E!
Dehogy is . büntibe voltunk...
ja-ja tán vót valami sör a fejbe,hogy hátra ültettek?
pontositok,mivel az ecu a kapott feszültség alapján tudja hogy hanyadikban van a motor,amit a váltó küld neki különböző értékű ellenállásokon keresztül,igy csak az ellenállásértéket kellett megváltoztatni úgy,hogy megfelelő értéket küldjön az ecu-ba.lényegében ezt csinálja az a húszezer forintos kütyü is,becsapja az ecu-t az meg hisz neki.nekem csak fokozatkijelzőre volt szükségem az meg igy jó
Szia Zoli vágtad hogy én integettem
környezetvédelmi tiltást nem nagyon lehet progiból kiírni
ami nem mellékes,feleannyiba van,mint egy boltban kapható,csak ebben nincs környezetvédelmi tiltáskiiktató,ami nekem nem is kell,mert nekem rég át van irva az elektronyikában
na előrrelépés a fokozatkijelzővel leszedtük a jelet,beprogramoztuk,és műűűűködik!egyedül az 5-6 fokozatok között kell nagyobb hézagot hagyni,mert a hatosnak is 5-ötmutat,de ezt átprogramozással megoldjuk,aztán teszt!ha beválik,kap egy nagy 7szegmenses kijelzőt valami szinben,bedoboz,és hadd szóljon
Helloka
Hát nem nagyon kell én is úgy látom
Egyszer van szabad hétvégém akkor is takony idő van!
Ez az én formám.
Szevasztok E!
Ma 12.00-tól és 15.45-től superbike vb az eurosporton
Nah, itt az idő ! Lépek Visontára superlotyózni Ha odaverem nem sok a kár
Dehogynem csak motorcsónakkal
úgy látom ma sem kell benzint égetni
hát ott a hátsó garázsban az olasz kacatok közül rádumálok valamit.
Am csak vicc , sztem az a disznó kivégezne engem!
és melyik motort szántad neki?
Mit képzelsz? Én családtagnak gondoltam , azt meg csak végszükség esetén eszem meg
vasárnap disznóvágás?
Jókípű kisjány , lehet beajánlom érte a rozsdás ekekapámat meg még rádobok egy használt krosszbukót
szeva Zoli!kicsit lemaradtam,mióta utoljára beszéltünk telón.ezek szerint csak bicska lett a vége? a lényeg hogy már othol vagy,és irogass szorgalmasan már amenyire erőd engedi!mindenesetre,mielőbbi jobbulást !