Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Zoltánom!
Nagyon szépen köszönöm,igyekszem
az egrussal jobban járnál mert igazi v2-es vadászgép hangja van 50eft-ba odaadnám
az egrusnak! az akra is izgat de hirtelen nem tudok annyi lovét keriteni!
Tyűűű!
Szép a "vadállat"
Balesetmentes közlekedést hozzá!
Melyiknek brother?
mennyi lenne a legutolsó ár?
Nincs mit
Igen,ne álljon a pénzem benne..Sajnos nem tudom eladni darabonként mert akkor a másikat nem tudják felrakni..Az csak egy dolog,hogy az akra logó fejjel lefelé lenne de az összekötő csővel nem tudnak mit kezdeni mert ugye az is felfele lenne..
igen,köszi
Alszom rá egyet! De ha darabra is adnád nem aludnék aludj rá te is egyet Az egrust hétfőn mindenféleképpen küldöd vissza?
Köszi!
Asszem a féklámpára lett kötve..Mármint a feszültséget kérdezed amit adni kellett neki?+12v
gratula az új vashoz!te akartam kérdezni,neked a fokozatkijelzőn hová kötöttétek a pozitivot?
Persze az akra 110eft/pár,az egrus 60eft/pár irányáron
Árakat szabad itt mondani?
Aham,muszály vagyok úgy adni mert úgy szokták adni
Az akrát is párban adnád?
Az egrust átadom olcsóbban ha jó neked.. Szerintem 5-5ezer forintért csinálnának hozzá egy összekötőcsövet..
Átadnám brother de akkor nem tudnám eladni a másikat..
Látom veled lehet üzletelni! Összekéne futni mostmér tényleg
Jól hangzik a 2 dob de gondolom az dupla pénz tehát 80 lenne + átalakítás 1 dobot átvennék ha jó árban adod
Jaa elfelejtettem szólni,hogy ha kell akkor megüzletelhetjük az akrát is úgyis el akarom adni.. E legal,titán úgyhogy rendőrbácsi sem tud belekötni.Egy jó kipufogós simán átalakítja neked..
Köszi Igyekszem de ilyen bika fékekkel nem könnyű..Nem merek nagyot fékezni vele mert borzasztóan gyilkos
nagyon szép vigyázz rá
Spityu,Karesz:Köszi szépen!
Igen,sikerűlt eladni és délután a 33-ason hoztam befelé szóval engem láttál.Hétfőn küldöm vissza Egrusnak a kipufogót úgyhogy ha gondolod át is tudja alakítani neked 650-re szerintem akár két dobosra is
Köszi!Átdobnád a balu88@mailbox.hu címre