Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No te meg aztán tudod..... . netán írtam volna valahova,hogy kíváncsi volnék a véleményedre . nem emlékszem ilyesmire.... . ha segíteni nem tudsz akkor tartsd meg a hülye véleményeidet magadnak...
Okos ember pénzért bajt nem vesz magának
Helló mindenki ha valaki tudna SKODA pick-up ot jó állapotút kérlek visítsatok.... köszi
Csákány Máté olyanom még sosem volt mi az az eü csomag... jól meg szoptam feleslegesen mentem le Egerbe megnéztem egy hulladék autót ha tudnál Skoda pick-up-ot nem nagyon lelakottat érdekelne
Az nekem se ártana
Sziasztok!

Nemrég olvastam a totalbike-on, hogy valami kétnapos "nagyellenőrzés" lesz, ami csak a motorosok csesztetéséről fog szólni....hurrá

Mehetek eü csomagot venni....
Hát, nincs mit. Én is tuti oda fogom hordani....
A szerelőm majd tudja mi kell ahhoz, hogy hibátlan legyen a műszaki állapota.
A műszakin meg engem ne basztassanak ilyen hülyeségekkel.
Köszönöm!
Eddig még nem hallottam róla, ha úgy alakul akkor jövő tavasszal lesz nekem esedékes. A hangal nem lesz gond mert amúgy is készül a "DB killer", csak az a fránya "E" betű hiányzik a kipufról.
A Hondával ilyen gond nem volt tavaly a vizsgán, nyitott sportdobbal (végén szűkítővel) simán átment, viszont a hátsó féktárcsa ami bőven kopás határ fölött volt még csípte a vizsgabiztos szemét, abba kötött bele, hogy elég cirádás , aztán voltak még ott motorok és mindnek olyan volt .
Valószinű mindegyik vizsgáztatónak megvan a maga vesszőparipája, kinek a kipuf, kinek a tárcsa és mivel nincsen ismerősöm ezen a területen rendesen át kell néznem a motort mielőtt bárhova is elviszem vizsgára.
Hát ezt kicsit benéztem, erre akartam válaszolni...
Cső!
Közös műszaki...
Minden tavasszal és ősszel szervezi meg a keletimotorosok. Ott nem nagyon baszakodnak.
Ha jól tudom szeptember környékén lesz a következő.
Na tiplizek aludni, mert nagyon felpörögtek itt az események, már alig tudom követni
jó caka
Meg adhatnád a tel számát nekem is
háááát,szerintem nekem is kell egy kis időőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő hacsak dollárpapa meg nem szán
Be voltam pedig kapcsolva és térerő is volt..30/9089573-at hívtad?
persze, hogy el jön, ez nem is kérdés, csak kibaszot lassan nekem 5év volt
eljön az idő...
De azért úgy látom bejött a vas, 10 perc elég volt hozzá, hogy ne elégedj meg a jelennel
sajnos az a távoli jövő
Hát még Debrecen.
Láttam a jövő képedet, a következő vasat
kicsi a világ
Ja aa, aszonja az asszonj is
Hívtalak Balu! Nem voltál elérhető
már nem!bejelöltelek iwiwen!kiderült,hogy asszonyaink ismerik egymást!
Hello!
Itt Debrecen környékén tudsz (tudtok) olyan vizsgabázist ahol kevésbé harapnak a karbon dob miatt, egyébként rendben van minden még a tükörben is benne van az E betű. Az Inazumához nem lenne egyszerű gyári dobot szerezni, meg tetszik is ami rajta van csak félő a vizsgán nem lesz nagy sikere. Időm még van mert jövőre jár le a műszaki csak jó lenne tudni hol "lazább" kipuf téren a helyzet. Rossz emlék egyébként még az MZ-s időből mikor a rezor miatt nem sikerült levizsgáztatni az ETZ-t csak második nekifutásra, ráadásul mérni is akarták a zajszintet csak rossz volt a műszerük, a hallásuk viszont túl jó