Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs vonóhorog a kocsin, lábon meg nem megyek románba, így majd itthon veretem a homokba ha mást nem
Sárba mindegyik szarul dolgozik, nemde?
Te még mindig valakihez vagy kötve hogy tudj mozogni?
ok, akkor majd máskor....
Úgy néz ki egy autó megtelt. Mindenki új vagy majdnem új gumival jön
első 90%os, hátsó vagy 70 talán, de 6days van aminek eleve rövidebb a bütyke, most 9-10mm, ősszel nem volt vele sok bajom kint, de most sárba lehet érdekes lenne
Igen 525 van
Még az 525 van a portán?
egy rugóra mozog az agyunk!
Gumival hogy állsz?
Szarral ne is gondolkozz
az gyakorlás nélkül sikerül
Motort dobálni nem kötelező
Akkor velünk jöhetsz , mi a light verzió táborához tartozunk.Igaz motordobálás itt is akad ...de mi nem tudunk ,csak szeretünk motorozni...szép helyeken
Bocs, Nagy általánosságban, minden sportágnak megvan a maga eszköze! Kimegyek veletek, de nem a motoromat dobálni. Hiszen nincs ahhoz speciális eszközöm /ventilátor/kuplung/váz/önindító/ hanem a táj szépsége, erdők natúr állapota, hegyek domborzata, az ott élő emberek nomád életmódja vonz. ENGEM! Mint már annyiszor említettem neked, az hogy félórákat azzal töltsek, hogy leküzdjek egy meredek emelkedőt, oda-vissza, nem ér meg nekem egy napot! A képen látható, speciálisan erre épített motorral kapható vagyok, bármikor bevállalom, nem tétel! De ahogy a másik képen is láthatod, több órát, sok-sok kilométert motorozni, közben egy tisztáson távcsővel megpihenni, társaimmal nagyokat ökörködni, bulizni, nagyokat röhögni........ ZÉ! olvasd el!
Bocs hogy hívtalak ismét
Én olyan komoly dolgokat nem tudhatok mint te, nekem csak a komolytalan dolgok maradtak.
ha le jöttök a Gúthra dagonyázni, meg száguldozni 110-es tempóval a Nyírségi homokba, akkor még lehet hogy veletek tartok!
okés, majd egyeztetünk még addig.
Azt hittem valami komoly dolog lesz! Gyere ki velünk,hátha egyszer igent mondanál
ha Ricsi nem visz szombaton akkor elmegyek veled vasárnap, vagy kijössz ide és megmutatom a környéket.
én vasárnapra tervezek menetet, lesz akkor valaki valahol ?
A Homokbányában!
Jó az!
Nagy gáz becsuk szem és minden okés
ja,valószínűnek tartom,de soha nem lehet tudni, ahogy Zoli is indult...aztán meg csak hardozni akart... na én nem...amúgy 14-50 van fent neki