első 90%os, hátsó vagy 70 talán, de 6days van aminek eleve rövidebb a bütyke, most 9-10mm, ősszel nem volt vele sok bajom kint, de most sárba lehet érdekes lenne
Akkor velünk jöhetsz , mi a light verzió táborához tartozunk.Igaz motordobálás itt is akad ...de mi nem tudunk ,csak szeretünk motorozni...szép helyeken
Bocs, Nagy általánosságban, minden sportágnak megvan a maga eszköze! Kimegyek veletek, de nem a motoromat dobálni. Hiszen nincs ahhoz speciális eszközöm /ventilátor/kuplung/váz/önindító/ hanem a táj szépsége, erdők natúr állapota, hegyek domborzata, az ott élő emberek nomád életmódja vonz. ENGEM! Mint már annyiszor említettem neked, az hogy félórákat azzal töltsek, hogy leküzdjek egy meredek emelkedőt, oda-vissza, nem ér meg nekem egy napot! A képen látható, speciálisan erre épített motorral kapható vagyok, bármikor bevállalom, nem tétel! De ahogy a másik képen is láthatod, több órát, sok-sok kilométert motorozni, közben egy tisztáson távcsővel megpihenni, társaimmal nagyokat ökörködni, bulizni, nagyokat röhögni........ ZÉ! olvasd el!
Szarral ne is gondolkozz
Nagy gáz becsuk szem és minden okés