Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok debrecenben tudtok egy jó motoros boltot mondani a parillán kívvül ahol lehet venni értelmes és jó ruhát? illetve kesztyűt! Pl alpinestars és stb
vagy alva kurnak!
kb. vagy alvás...
este kúr nappal ride
MINDÍG !
Én motorozok mindig..nincs időm topikozni...este meg hullán esek az ágyba kb....szval evan sajnos
neki meg barátnője
van DRZ-je!
meg jocokaahhh
a roekjózsival mivan ?
Köszi az infót, rájuk csörgök azért, lejárt a műszaki nem lenne okos nyíregyre vinni :)
A szomszédom NKH-nál dolgozik, aszonta, hogy nem vizsgáztatnak motort, csak első forgalomba helyezésnél (külföldről behozott vagy új motorról van szó). Ha Ő rosszul tudja, akkor én is hazudtam .
Sziasztok!

Hordja valaki közületek az NKH-hoz műszakira a motorját? Eddig nyíregyen vizsgázott az enyém és ott elég rugalmasak voltak, itt milyen a hatóság? :)
eléggé el van laposodva ez a topic, mi újság veletek?
gratulálok!
HI! Nem is rossz a pálya... hegy se kell,nem is értem mért nem lehet hasonlót építeni felénk valahol! Nekem van fa,üres flakon,raklap... Csak teher autóm nincs.)))
Grat.. szerintem jól nyomtad..!
Gratula!
Szia!

Érdeklődnék hogy Honda Xr 600-hoz tartottok-e az üzletben olajszűrőt? És ha igen kb milyen árra számoljak?
Mert az első 2ő jutott tovább,így nem rohantam
Itt 2ik lettem és összességében 6ik !
Lehetett volna jobb is de ennyit tudtam.
Ho-Ho-HÓÓÓ Mint ha évekig azt mondogattad vóna, hogy sík terepen nem motorozol, E! A vidin az látszik hogy versenyeztél? HM? Vagy mi vóóót ez? Eredmény? Kupa?
Most akkor a Tanki? Vagy most mi van? ÜvegtigrisII. Csacsi Ricsi- Ricsi Csacsi
Van 2db első 21"-os krosz gumim és egy 18as 6days HASZNÁLTam olcsó pénzért vigyétek minél hamarabb. Ide még tökéletesek!
Tegnapi Extreme Enduro verseny Borsodnádasd fejkamerás felvételem.
http://youtu.be/vjrGnPlGHJQ