Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1220 körül, +/-200km ki tudja merre csavargunk majd még
oda vissza hány km?
valaki esetleg nem tart velünk?

https://maps.google.com/maps/m...
Egy olyan 17
hány km kb berettyóújfalutól?
xxpc@citromail.hu :)
Szia a H. ring itt van a közelünkbe B.újfalu mellett. Neve ellenére nem kell pályára gondolni. Egy rövid, jó minőségű, egyenes útszakasz ahol egyenesbe meglehet egy kicsit küldeni....
dobsz egy mail címet elküldöm hol lakik meg telefonszám név.
és pontosabban ő ki :D Tetljesnév, elérhetőséget kérhetnék? :D
ez olyan, h ha vannak kint többen sporttal akkor úgyis ott kell menni :) többség dönt
Felőlem lehet az is, évek óta nem mentem rajta .
megbeszélés tárgya, de Sm-eset jobban szeretem
Nekem okés. Addigra lehetséges, hogy beújítok valami kis pályamotort, még meggondolom, hogy mit, több gép is van a kiszemeltek között. Kicsit elegem lett, hogy a kis csühössel mindig olyanoktól kapok ki, akik csak motorerővel tudnak lenyomni . A múltkori motorosnapon is második lettem, de 21 paci kevés volt a 70 ellen , kockáztatni meg nem szerettem volna, egy évig ki se toltam a garázsból a motort, enyhén szólva nem voltam a topon . Melyik nyomvonalon mennél? A supermoto-son?
Gumipók
hellooo, kis renoválás alatt van a gép, kipufogó szét van szedve, meg karbantartás folyik, holnap nem jó, jövő vasárnap esetleg?
Holnap esetleg lenne jelentkező egy kis kergetőzésre a Rabócsin? Csak lájtosan, ki ne pukkanjon a szemünk ebben a zsírégető időben !
Valaki nem tud Debrecenbe motor szerelőt aki ért a 125ccm 2t poweres motorok bekarburálásához ?
valki tud esetleg nekem kölcsönadni aug 19-22igegy GOPRO aksit? megyünk Transzfogarasra-Transzalpinára, lesz érdekesség bőven.
mondtad, de múltkor is kértél vkitől mikor mentünk Torockóra
Észben tartom
csaak10kmre vok szoboszlótól, majd hazagyövünk ríszegen biciklivel. nálunk alhatol
nem szoktál menni vagy valami?
szállást nem tudsz esetleg? ha megyek megiszunk egy jó barackot
vmi fürdőbál lesz, szobin mindig az van
már a kamit is eladtam, de asszem, montam is
hát akkor jöjjenek haza !

Nyugi, nem fontos