Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mióta beszéltünk,azóta az sm szett hogy alakult?

szép!
most nézegetek vmi dl 650-t vagy valmai hasonló túragéepket...jövőre le kellene vizsgáznom és szeretném nyakamba venni a világot
egy ismerősöm ilyen v-strommal jött haza taiföldről,vagy is csak valami kirgisztániából jött csak motorral,de bejárta az egész balkántól kelet európáig mindent, 6hét aklatt 12ezer km-jött! nagy kedvet kaptam valami komoly kis túrához, aztán elkgndolkodtam,hogy mostanásg az enduro elmaradt, és valami iylesmi félére kéne terelődnöm! persze először csak kicsibe kezdeném,mint ti! Örülök hogy te is eljutottál már vmi jobb túrára! Eleget vártál te is erre sztem?! :)
galériá lesz?vagy már van?
820km-t csaptunk a hétvégén, alacsony tátra volt a cél. hát kicsit fáj a seggem, de ki lehetett bírni a drz ülést
70-es Simsonhoz csinált nekem dugattyút,kölcsönkapott gyári alapján,mert azt mondták csak ő tud,mert kapni a 80-as években bonyolult volt,súlya ötször több lett,gyűrű stift kijött,ez se jött össze.Ja szemüveg rajta volt!
helyes mi 15 perc múlva indulunk
Megyünk! 9 körül érkezünk a kiccsaláddal !
Hali!
Lehet, hogy nem volt rajta a szemüvege amikor csinálta .
Nekem is csinált anno P20, P21 - hez is főtengelyt, fúrást is nem volt vele különösebb gond max. egy párszor megragadt kismacs felé előzés közben.
koszonom szepen :)
Isten éltessen pőniX! jó pályanapot holnapra!
Holnap Rabócsi! Gyertek kifele!
A kisöreg csinált nekem a p 20-ba 1988-ba olyan főtengelyt fénykorába,hogy a 33-ason a tiszahídig ment ott ment szét,ja kemény 80-nál,jó volt vele hazajőnni 1-2-be 1 hengerrel úgy,hogy közbe a főtengely szét....-ta a forgattyús házat!örök emlék.
Hali!

Próbáld meg a Kassai úton Molnár autó és gumiszervíz gépműhely.

" Gépműhely: Műhelyünkben különféle precíziós gépmunkák elvégzését vállaljuk, mint például.: motorblokk vonalfúrás, hónolás, főtengely köszörülés, hengerfej felújítás (szelep-köszörülés, szelepfészek-marás), hajtókarok javítása (-csapágy, -persely), síkköszörülés"

Debrecen, Kassai út 14.

Telefon: 52/446-682, 20/9-786-117

régen a kisöreg jól dolgozott, de szerintem ezt meg tudja még csinálni és nem voltak drágák sose.
Hali,

Tudnátok segíteni nekem?
Egy simson főtengely szeretnék felújíttatni Debrecenben.
Egy olyan szerelőt keresek aki el is válalja és nem arany áron.
Esetleg valaki tudna nekem ajánlani valakit.

Köszönöm.
hallottam hírét, mondta Viki
Ati jósokan voltatok,mi is voltunk,de nem találkoztunk a tömegbe!
Erős lesz a hét végi supermoto csapat!Lehet ketté kell szedni,annyian lesztek!:)
jaja, palyazni voltam :)
Szépen csillog az a bronz is!Gratula!
Kár hogy nem jöttél! Jó csata volt, a dobogóra viszont elég..............
Csajjal bringáztam,gondolom pócsról jöttél
integessél és köszönök, nem láttalak, vagy csak nem arra néztem
Itt Acsádon nem vertek még meg embert mert köszöntek,téged se fognak úgyhogy köszönhetsz,ne legyél szégyenlős
2hét múlva megyek gépelni. Utána 4 hétig itthon leszek hétvégente. Ez idő alatt be kellene iktatni 2 napos mocizást is.
Így estére az elalváshoz