ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Madarász család barátja, nem rokon. Csak jóban vagyunk. Hozzájuk biztos nem lesz felvétel, mivel a fia (Imi) is neki dolgozik. Vámosgépnél nincs felvétel? Nekik sok a megrendelésük D-Spelle, D-Stadtlohn-ból. Nem érdeklődtél náluk?
teszek neked egy ajánlatot! vicc nélkül mondom,ha te vagy rokonod (madarász) tud nekem ajánlani egy melóhelyet,ahol el tudok helyezkedni mint awi hegesztő (legjobb lenne cső), akkor a munkakezdés napján alku nélkül elhozom a motorodat a hirdetett áron!
06 30 635 93 05
ezen a számon elérsz,ha esetleg élnél a lehetőséggel!
sajnos 3 hegesztő gép van a cégnél, abból 1ik tud alut, és az szar jelenleg, nem tudom mikor lesz megjavítva, tesóm egyik ismerőse tud viszont alut hegeszteni itt Vámospércsen, ha kell a száma elkérem.
hétvégénis éjel napal hivható vagyok.. TÖB TIPUS :dr600.xt125.crm125.gilera rx 125.200.suzuki rm 125 .cr125 .zonghsen 200.250.yamaha tdr125.mtx80.50.gilera mx.kk.kz.rc.xr1.2.rx.125.suzuki rg125.cagiva wmx125.rotax 127.derbi senda 50.malaguti fifti top 50.dr125. gn125 .ut125.és más ROBOGÓK:yamaha majes:125.125.250.peugeot jetfors 50.squba50.piagó skiper125.150.aprilia sr125.150 levegős.derbi hanter50.cpi aragon gp50.piaggó sfera 50 1,2,.aprila sr 50 old.dealmi s fivé50.honda pantheon 150. ktm gs 125.wr125.etx125.dió af18.és más tipusok érdeklőgy?
http://motoralkatreszek.blogsp...
A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
csere érdekelhet új-újszerű krosszsisakra(airoh,soumy,arai,fox,,esetleg krosszcsizma 45-ös méretben)
06 30 635 93 05
ezen a számon elérsz,ha esetleg élnél a lehetőséggel!
Így a nap végén már nem tudok mit mondani, de holnap ha nem szakad ez eső mehetnénk egy kört.
kifejezetten idomszett nem volt,
darabonként vettem meg, de minden volt ami kellett.
Szép időre ébredtünk.
+13 fok semmi szél.
Lehet menni motorozni.