Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÉPEK:::06304053450
KÉPEK::::06304053450
Képek ::::csak alkatrészek egyben nincs eladó motor..06304053450
BONTOT MOTOROK ALKATRÉSZEI ELADÓK BONTÁSBOL TÖBB TIPUS .

hétvégénis éjel napal hivható vagyok.. TÖB TIPUS :dr600.xt125.crm125.gilera rx 125.200.suzuki rm 125 .cr125 .zonghsen 200.250.yamaha tdr125.mtx80.50.gilera mx.kk.kz.rc.xr1.2.rx.125.suzuki rg125.cagiva wmx125.rotax 127.derbi senda 50.malaguti fifti top 50.dr125. gn125 .ut125.és más ROBOGÓK:yamaha majes:125.125.250.peugeot jetfors 50.squba50.piagó skiper125.150.aprilia sr125.150 levegős.derbi hanter50.cpi aragon gp50.piaggó sfera 50 1,2,.aprila sr 50 old.dealmi s fivé50.honda pantheon 150. ktm gs 125.wr125.etx125.dió af18.és más tipusok érdeklőgy?

http://motoralkatreszek.blogsp...

A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.

ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
voltam,de nálunk semmi awi nincs,nem dolgoznak vele,én meg co-ban nem vagyok jártas,papírom sincs,meg nem is nagyon érdekel!
Madarász család barátja, nem rokon. Csak jóban vagyunk. Hozzájuk biztos nem lesz felvétel, mivel a fia (Imi) is neki dolgozik. Vámosgépnél nincs felvétel? Nekik sok a megrendelésük D-Spelle, D-Stadtlohn-ból. Nem érdeklődtél náluk?
gopro hero 2 full hd kamera eladó, 1 db öntapadós tappanccsal,és minden további gyári kiegészítővel!akár plussz kiegészítőkkel is, hibátlan zsír, nekem 2 van,1et eladok! 65ezer HUF
csere érdekelhet új-újszerű krosszsisakra(airoh,soumy,arai,fox,,esetleg krosszcsizma 45-ös méretben)
teszek neked egy ajánlatot! vicc nélkül mondom,ha te vagy rokonod (madarász) tud nekem ajánlani egy melóhelyet,ahol el tudok helyezkedni mint awi hegesztő (legjobb lenne cső), akkor a munkakezdés napján alku nélkül elhozom a motorodat a hirdetett áron!
06 30 635 93 05
ezen a számon elérsz,ha esetleg élnél a lehetőséggel!
Madarász László bátyám a legnagyobb mester a városban. Ajánlom mindenkinek! Felnit, hengerfejet stb-stb. vállal korrekt áron.
sajnos 3 hegesztő gép van a cégnél, abból 1ik tud alut, és az szar jelenleg, nem tudom mikor lesz megjavítva, tesóm egyik ismerőse tud viszont alut hegeszteni itt Vámospércsen, ha kell a száma elkérem.
Ma nem voltam gép elött.
Így a nap végén már nem tudok mit mondani, de holnap ha nem szakad ez eső mehetnénk egy kört.
De igen. Találtam vkit a Szárazi Ferencen aki hegeszt alut. De ha mostanság te is tudzs a cégnél akkor kivárom.
veled beszéltem pénteken hogy kellene alut hegeszteni?
OK! Köszi szépen a válaszokat
Valakinek nincs kedve du varacskolni vagy este streetelni a városban?
Akkor a motorozás rossz témakör ....Ajánlom a befektetési aranyat,annak most úgyis eléggé lent van az ára,vehetsz minimum 50g-ot....
akkor lehet van benne, nekem fekete kellett az meg nem volt szettbe csak darabonként. kérdezd meg tőlük emailben, válaszolnak.
Csak mert úgy van hirdetve hogy E változatra
szia,
kifejezetten idomszett nem volt,
darabonként vettem meg, de minden volt ami kellett.
akkor nem motorba kell gondolkozni, hanem egy mtz-be
eladta, ktm-be írta. kupeeec
Jó reggelt mindenkinek!
Szép időre ébredtünk.
+13 fok semmi szél.
Lehet menni motorozni.
köszi már!