Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oszt minek he? inkább motorra gyüjtsél.....
Elkezdem szíítvarratni szépen fokozatosan a tástem
99% csak a DT menne el
valaki vasárnap délután Tokaj?
dehogy megyek én negyven fokba, nézem a motodzsépét , azut meg dzsánkizok ki rotyogóval a bícsre
ááá, csak menni kéne valamerre vasárnap, nem koccanunk mondjuk egy tokaji útra?
hát akkor lehet, én mg sose
hát a naggya gumifoszlányt le, csak a rengeteg hajszálvékony drót ott marad szerteszéjjel a motorgumi meg összeszedi, elvándorol benne, a tömlőseket mind iklyjuggatja. , hányszor jártunk már így
leszokták takaritani nagyobb drift események után
már mind1 már itthon vagyok
Pócsra nem érdemes menni, mert most az ótósok 3-4 napig agyba -fűbe drifternek, aszt annyi drótszálat hagynak maguk után, h kb egy hónapig a motorosok fele defektet kap
CSak ne az aki nekem is csinálta a telókat!
tetkó? még aztán kemény vagy
azt' lesz-e déerzé?
ránézel a mintára vazze és meglátod, hogy milyen... aaam ja..érdekel majd...de most a tetkó az első...aztán talán
pesten dolgozok baszod, ezért csak hétvégén vagyok itthon. de valamelyik hétvége jó lenne szeptemberben. akár több is :D a mostani hétvége nem okés, meg a jövő hétvége sem, de utána már ha az időjárás is engedi, akkor nem vagyok semmi jónak elrontója ;)
honnan tudjam miért lett ledobva lehet hogy eleve szar:D mindenesetre úgy tűnik sikerül intézni előre is hátra is kerekeket, aztán felszabadul az első gumim ha még érdekel
nézzél rá vazze azt meglátod...
Mikor? Hol? Lehet részt veszek!?
hát akkor kitől van? lényegtelen csak azt akarom megtudni hogy mennyire szar.
A 17-es sm guma? az még véletlen sem Gabitól van
crossba volt pirellim, hátsó... cska arrol letörtek a bütykök
jah hogy első, nem tudom, nekem sose nem volt pirelli elől, csak bridgestone meg metzeler és Dunlop
hátsó?