Sztem nincs pók benne, mer le van minden lyukja dugózva. Volt nekem is Jog Aprio-m, de abba jóval rövidebb a blokk.......persze ha szerecc barkácsolni, még lehet h bele bírnád szegelni.
Nagyapámnak megint rossz a szutyok motorja... Megragadt én már csak röhögni tudok rajta...mikor havonta egyszer látom vele..akkor is tolja, ide hozzánk, hogy megitn rossz..vigyük a szervízbe
Azt nem tom, mala f10 f12be biztos h jó, negyvenet akarok érte, ha annyiba nem megy el, akkor veszek egy lepusztított robeszt rá, asz elprüttyögök vele
nem frissen volt töltve,utoljára 1 órát videóztam vele r2 ben, előtte volt feltöltve...laptopba bedugod és világít a piros led míg tölt, az lcd-n meg mutatja a kis ikon hogy mennyi az aksi töltöttsége,mint a telefonokon
átküldtem a doksit
kinek mi jön be,milyen programmal tudja majd szerkeszteni amennyiben fel is akarja tölteni..szal mindenki talál magának megfelelő beállítást...
ne vegyél újat, nem éri meg. Én most vettem, előre Ricsitől egy használtat, de kb 95%os, 6000ftvolt. az tuti elég nekem egy évig min. aztán eladom neked 50%osan
hátsó krosszgumám már nincs...első is csak ez lesz ha minden igaz..szal jóaz most ideiglenesen..ősszel ha bekerül a motorba az enduró szett megint, akkor veszek új gumikat
http://youtu.be/ky-EmisuBos
átküldtem a doksit
kinek mi jön be,milyen programmal tudja majd szerkeszteni amennyiben fel is akarja tölteni..szal mindenki talál magának megfelelő beállítást...
már ki volt téve a virágos kerekekre, épp csak nem volt még feltöltve földel