Mostanában szoktam látni egy Suzuki SV-t, kék színűt fehér üléssel és fehér oldal spojlerrel a Kenézy Kórház környékén. Nem ismeri valaki esetleg? Meg akarom kérdezni, hogy kivel és hol csináltatta az üléseit.
Dehogy csináltam, egy káosz vót a mai napom, most meg hogy beesteledett egy teleszkóptávcsővel elkezdtem nézni a Holdat, akkor jött Szőkekapitány meg a spannője, bejöttek bandázni, a fiam meg kiment és addig szórakozott a motorjával, hogy feldöntötte a betonyon
ma volt egy kis dolgom a MAN szervizben, és rákérdeztem a vizsgáztatásra, xenon, dog no problem, a motorokat azonnal vizsgáztatják, az autó időpont rákérdezős.
Nem most, de márciusban igen. Bandázás meg majd attól függ mikor lesz meg Tominak a jogsi rá és a muterja elengedi-e. Madarasra is hívtam már sokszor de nem engedték mert a 4-es főúton kéne menni és az veszélyes.
nézd meg, hogy hogy kb. passzol-e a kinézete..szal odafér-e..nem-e akad bele semmibe...ha igen akkor valszeg jó lesz...de meg kéne nézni valahol, hogy annak 13-e az átmérője...
amúgy mondtam, hogy nem olcsó..kuuvaanyjukat
Mostanában szoktam látni egy Suzuki SV-t, kék színűt fehér üléssel és fehér oldal spojlerrel a Kenézy Kórház környékén. Nem ismeri valaki esetleg? Meg akarom kérdezni, hogy kivel és hol csináltatta az üléseit.
Előre is köszi!
ui: holnap valaki Máriapócs? (Rabócsi Ring)