Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most mivan? Nekem tavaly augusztusi a korlátozott jogsim, akkor nem kell letelnie a 2 évnek, hogy megcsináljam a különbözetit (elég 21 évesnek lenni? - mert az épp megvagyok :D)?
és 21 éves elmúltál
igen ezt mondom, csak akkor lehet különbözetit ha 1 évnél nem régebbi A1 vagy Akorlátozottad van.
meg van variálva már, már nem csak különbözeti kell!
nézz utána a jogsi változásnak, ha nem régebbi 1évnél az Ak-d és betöltötted a 21-et akkor csak különbözeti kell, asszem így van most
Áh még 1 év mire az Ak meglesz 2 éves...
Amúgy is a KDX mindenre elég (sőt, sok is), csak hiányzik egy kis brummogás is a 2ütem mellé :D
Szeva héé, tegyél már be egy linket arról a kameráról ami szerinted jó és megéri az árát! nem baj ha ebayes avgy ha van magyarba az is jo
vegyed megfele, majd lesz jogsi is aztán
500-ba ide adja, vagy kipótolod nekem, hogy 800 legyen?
Hú ezt az XR-t ha lenne rá jogsim, vinném egyből :D
havernak még mindig megvan a husqvarnája,és eladó,és nem zsákbaciccca
majd egyszer ha én is megleszek szorulva ,akkor kisegítesz
ha terepezni fogsz nem tudom mennyire fogja bírni,majd másnem a széleket leragasztod fbs-el,ha elkezdene megválni....
használd egészséggel
jóva'

jó lesz az neki, de egy alapos takarítás az ráfér
jóóvan..de az állapoztát néznééé he
okés

am ilyen ződ szinű Fm bukó..... megy a kawasakihoz.....

meg az összes többi fajta ződ motorho is....

meg mindennféle terepmotorho megy

meg a horgásznijárós szimókhoz is
a krosszrúúú...érdekelné, hogy néz ki
miről csinájjak?
akkor a krosszt megveszi ő...a másik meg jó lesz nekem endurózgatni..veszek bele valami bélést.. egy képet cisnálj már majd
AZ nem jóóó lépek el a környékről! Családos ember vagyok,peca csavargás,főzés...ahogy nagyok,eszem iszom dáridó 2 napig
a krossz magába 5ezer, másik ajándíík mellé
jóvanakko'...megmondom neki, hpgy 5 ezer a kető..bár azt mondta, hogy cska a krossz kell neki...
DT-vel is huligánykodok amikor bejutok...csak nehéz vele kerekezni, meg mire bedöcögök...
ÁÁÁÁ csak kivette belőle az ízzatt fejszagot
ahho vóna eszed neked is