Megyek hát, reggeltájba, majd hílak, de Főnix is hozza má' akkor a gópróaksit, me a csaj , akinek elattam , má követelőzik, h vigyem , mer meigértem , h adom hozzá, és cserébe ő meg néha ideaggya, ha pont fílmezni támad kedvem
Egy véletlen miatt lett nagyon erős a gyanúm, de majd ha Körtisz megjön rátippelek. Egyértelműnek tünik egy "jel" alapján meg hát nagyon nézegetett ő is.
Ja..tényleg..el is felejtettem.. elővételes jegy árán ha minden igaz...3800-ért...VIP karszalagot kapsz... sokban nem különbözik a simától...de ugyan annyi pénzben, és csak VIP
Hali! Én is voltam...de nem mentem be a 2 fő belépő árát+a kaja+egyéb inkább eltúráztam.))) Persze egy jó csapattal jó a buli De nekem az asszony volt a csapat !JA..és bocsi a kritikáért,de sok ott, vetítős stílus Tisztelet a kivételeknek!A zene az viszont tuti jóó lessz,lehet kintről meghalgatom azért http://youtu.be/g_6ZiGocaSg Szép napot mindenkinek!
na holnap akkor felhívosgálom...
ha jó lesz lecigánykodok pár centet belőle, oszt jó lesz nekem ide megteszi erre a két hónapra, utána meg apóspajtás adja neki a többit!
ha meg nem így jártam... kétheti családipótlékot elvertem egy szarra feleslegesen oszt jóvan
na akkor ki lesz máriapócson? írja beee
ha jó lesz lecigánykodok pár centet belőle, oszt jó lesz nekem ide megteszi erre a két hónapra, utána meg apóspajtás adja neki a többit!
ha meg nem így jártam... kétheti családipótlékot elvertem egy szarra feleslegesen oszt jóvan