Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉN! de én csak 1.én
jelentem van
Én,biztos!
Megyek hát, reggeltájba, majd hílak, de Főnix is hozza má' akkor a gópróaksit, me a csaj , akinek elattam , má követelőzik, h vigyem , mer meigértem , h adom hozzá, és cserébe ő meg néha ideaggya, ha pont fílmezni támad kedvem
estét!
na akkor ki lesz máriapócson? írja beee
Hátvégén motorosnap a Rabócsiringen!Várok mindenkit sok szeretettel!Üdv:Laci
na tegnap megvágtam a múltheti egykerekezős vidit, van még mit gyakorolni, de jó lesz az nemsoká feltöltöm...
alakulni látszik egy románia túra, közúti 2 hét múlva lesz belőle valami , azaz máj 12-13
Mentem ma egy XT600-al...amiben Wisecco tuning dugó van, karbi átfúvókázva..hát mit ne mondjak...elég bitangul megy
Zééé..akkor hnap jössz be Debbe? mert ha igen, akkor oda rakom azt a kipufogó felfogatást
Egy véletlen miatt lett nagyon erős a gyanúm, de majd ha Körtisz megjön rátippelek. Egyértelműnek tünik egy "jel" alapján meg hát nagyon nézegetett ő is.
Mire a CNC mesterséget megszerzitek, detektívek is lesztek egyben.
99% biztonsággal sikeresen kiderítettem Körtisz személyét a mai tanfolyamon...de szerintem ő is engem
Akkó van öömbódottá.
Mentem motorolni
szójjá' te is ha kell vip jegy
Ja..tényleg..el is felejtettem.. elővételes jegy árán ha minden igaz...3800-ért...VIP karszalagot kapsz... sokban nem különbözik a simától...de ugyan annyi pénzben, és csak VIP
Ha jo a csapat es lesztek.akkor lehet en is elmegyek
na lehet már délután ha minden jól megy lesz egy DT-m
Hali! Én is voltam...de nem mentem be a 2 fő belépő árát+a kaja+egyéb inkább eltúráztam.))) Persze egy jó csapattal jó a buli De nekem az asszony volt a csapat !JA..és bocsi a kritikáért,de sok ott, vetítős stílus Tisztelet a kivételeknek!A zene az viszont tuti jóó lessz,lehet kintről meghalgatom azért http://youtu.be/g_6ZiGocaSg Szép napot mindenkinek!
Naaa oszt nekem nem is ajánlgatod és vifír .
Szia, jó éjt.
na köszöntem jóccaka
na holnap akkor felhívosgálom...
ha jó lesz lecigánykodok pár centet belőle, oszt jó lesz nekem ide megteszi erre a két hónapra, utána meg apóspajtás adja neki a többit!
ha meg nem így jártam... kétheti családipótlékot elvertem egy szarra feleslegesen oszt jóvan