Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd meglátjuk...
Háááde nem úgy van az, me ma karbantartás vót a fűnyírónak : gyertyahézagolás & tisztítás, olajcsere, légszűrőtisztítás, adagoló tisztítás, tanktisztítás, vágópenge élezés.

Há még szép, hogy ki kell próbálni.
akkor kár vót, me hónapra izsmét kinő
Most végeztem a fűnyírással, majd holnap kiderül hogy milyen eredménnyel mert szart sem láttam már.
Most éppen meg szakad az eső.
hogy mííí?
Csá!

Éjszakai fűnyírás befigyelt.
vagy lehozod oszt befújom neked kompresszorral csak hozz festéket mert a tankomra elnyomatom ami van
vagy egy ezresért behúzzák, emrt ismim haverja debreceni VTN-es de lehet marad sárga...a rákot meg érdekli..vagy befújom fekete fúvós festékkel
inkább vegyél 1 feketét haver 5990
Nekem a karbon matrinya se lett fasza a kézvédőn..ma néztem...kicist neki dőlt a motor az utánfutónak, azt már le is jött egy helyen..meg elkezdett felválni...majd megcsináltatom VTN-esen ha lesz lém
na én meg behegáztattam a tankot, meg lefújtam az első réteggel, még jön rá 2 + carbon matrinya
fojtatlan lett a kipufogóm, aztán mondom ráér azt átfúvókázni, ha meglesz a sport kipufogó...a szegény keverék betett az amgy is zörgő tűgörgőmnek...az alsó még tökéletes volt tavaly..remélem a felső szarta el magát...akkor a héten megoldom
na +baxod
Majd olvassa úgyis nekem meg elkezdett megmenni a DT....úgy szól a tűgörgő, mint za állat..remélem a felső...ha nem akkor felgyújtom
Áh, még ott van a tranzitba a múszerfalon, me dógoztam azé ma is egy keveset, nem nagyon vót idő. Mikor meg hazajöttem, odatolta a fiam a defektes biciklijét, h csinájjam má meg
Maj hétvégére rárakom.
Üzenem kortisznek , h fasza a bilincs, minőségi munka
Csá felpattintottad a kipuff felfogatást?
Csá getzik!
akkor nekem egy ikszerníccáz rendel