Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szigorúan csak a motort
De az nem Amál hanem Anál.
sztem bárki szivesen megtolná hátulról
A motort vagy Renyátát?
ha nem bírja, hát szójjon valakinek, h tolja meg háturúl , am sztem gyakorol egy picit, aszt fogja bírni
Há' most panaszkodott, hogy nem tudja betolni...ha megnézi lehet egy simó rugóval egy óra alatt meg lehet csinálni... ha meg nem akkor valahunnan kerítek én neki rugót...azt hamar össze lehet pakolni
Sok örömet vele!

KÍP?
motrozni akart vóna Amál, nem szereléssel tölteni a zéletét
Fészbúk
na jó meg megértekezzük holnap előbb megyek vele két kört aztán ráérek berhelészni
Lökjed szétfele...megnézed, és ha cska a rugó akkor olcsón megúszod..ha nem csak rugó, akkor kerítek neked valahonnan...
hát ezt meg honnan a picsából tudjam?!? most szedjem szét aztán meg lehet lökhetem az egészet a ganéra
Sajnos nincsne neki..de azt kérdezi, hogy az egész rossz vagy csak a rugó? mert a rugó egy simson-éval pótolható kis átalakítással
örülnék neki, face-n elérsz nonstop
hát ez a gúglibarátunk csodákra képes
szerintem a gyereknek akit kérdeztem lesz..
aham akkor ezért volt nekem furcsa hogy nem olyan mint az lc
írd be gugliba, hogy yamaha dt 80 mx, aztán írd be, hogy yamaha dt 80 lc1, aztán írd be, hogy lc2...amúúgy a tied még léghűtéses...az lc az vízhűtést jelent
hát utána kérdezhetnél mert ezeknek a netes dolgoknak nem nagyon vagyok híve... osztán honnan tudod hogy az enyém MX?
má' mér lenne? ahhoz is van alkatrész..szerezzek neked?
a f@szom ki van mondom én hogy nem értek a filmes szakmához... kösz amúgy!
LOL
akkor az enyém szopóág lesz!
Áááááá...ez az enyémbe való..a tied Yamaha DT 80 MX...olyat keressél
ezt akarom lerendelni még ma... e jó bele?
http://auto-motor.vatera.hu/al...
nekem berúgókar kéne rá...de drága...