Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

probáltam tenni 900 kb-os képek basznak felmenni......
Oké..ha nem, hát nem..a listát leadták..nincsenek VIP jegyek
valami nem akar feltolni pár képet a topic-ba,már olyan régen voltak,néznék már valamit!?
na Hi! akkorazt mond meg hogy jösz-e Máj 1.én Máriapócsra motorozni, esetleg kísérőnek?
Őszintén sajnálom!
Hi! Igen kicsi a fogaskerék,nekem túrázni kifogástalan,a nyomaték elbírja lazán,valamint fogyasztása (nem vadulva) 4l!Egykerózni nem faca,de én már nem is akarok!Örülök ha ülni birok! 2-3 órát.)) Sőt aki profi,ezzel is tud Utazóba pl 160-170 a vége!DE én a kreszt betartom. elég 100 is.)) ja meg megéri betartani Pályzni sem jóóó..! Röviden ennyi a leirásom a fogaskerék választásomról
jaja, amit most terveztem az nagyobblesz
Fiúk..akinek kell vip jegy a talira az legkésőbb ma estig írjon már...minél hamarabb annál jobb...egy név kéne meg egy szem. ig. szám
Helló!

Egy kis segítség kellene! Holnap mennék Debrecenbe a fateromnak sisakot venni tudnátok ajánlani néhány boltot ahova érdemes benézni?
Ezeken kívül: yamaha máthé, rcm, motorarzenál, parilla.
Köszönöm!
Jó kicsi fogaskereked van!
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.04.16-án Budapest XX kerületből ellopták szeretett motoromat.Ha esetleg látnátok vagy alkatrésznek felkínálnák és értesítenétek roppant hálás lennék.Honda CBR 1000F,rendszám:UIU-734,alvázszám:2496,motorszám:2890.A számom éjjel-nappal él.06-70-77-57-894
Hi! Ilyesmi az enyém is! Jó ha van!
jó reggelt!
bukógomba na jóéjt mindenkinek
deizévagymááár nem tudom és büszke is vagyok rá!
Vagy ott ott, láttam én is.
Jól körbenéztem, mert még olyat nem láttam. Hát érdekes kis hobbi valami gép. az ára is az volt. De ithon eltudnék vele én is bohóckodni.
mint a praktikerben képesek voltak venni egy hobbi esztergát ipari felhasználásra, nem lesz hosszú életű....
Amilyen az Intersparban van? Jó drága egy olyan szutyok!
majd én megcsinálom bent az új miniesztergán
jó lett. már csak kivitelezni kell egy szakinak.
a motort nem modeleztem le, mert fél 9kor kezdtem el csinálni
segítek védőszerepe van.....
na mi lesz ez főnökasszony?