Hi! Igen kicsi a fogaskerék,nekem túrázni kifogástalan,a nyomaték elbírja lazán,valamint fogyasztása (nem vadulva) 4l!Egykerózni nem faca,de én már nem is akarok!Örülök ha ülni birok! 2-3 órát.)) Sőt aki profi,ezzel is tud Utazóba pl 160-170 a vége!DE én a kreszt betartom. elég 100 is.)) ja meg megéri betartani Pályzni sem jóóó..! Röviden ennyi a leirásom a fogaskerék választásomról
Egy kis segítség kellene! Holnap mennék Debrecenbe a fateromnak sisakot venni tudnátok ajánlani néhány boltot ahova érdemes benézni?
Ezeken kívül: yamaha máthé, rcm, motorarzenál, parilla.
Köszönöm!
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.04.16-án Budapest XX kerületből ellopták szeretett motoromat.Ha esetleg látnátok vagy alkatrésznek felkínálnák és értesítenétek roppant hálás lennék.Honda CBR 1000F,rendszám:UIU-734,alvázszám:2496,motorszám:2890.A számom éjjel-nappal él.06-70-77-57-894
Vagy ott ott, láttam én is.
Jól körbenéztem, mert még olyat nem láttam. Hát érdekes kis hobbi valami gép. az ára is az volt. De ithon eltudnék vele én is bohóckodni.
Egy kis segítség kellene! Holnap mennék Debrecenbe a fateromnak sisakot venni tudnátok ajánlani néhány boltot ahova érdemes benézni?
Ezeken kívül: yamaha máthé, rcm, motorarzenál, parilla.
Köszönöm!
Jól körbenéztem, mert még olyat nem láttam. Hát érdekes kis hobbi valami gép. az ára is az volt. De ithon eltudnék vele én is bohóckodni.