Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na attól nem kell félni, nem gyenge az önkritikám. Nos elég kis faszántosnak tűnik és nincs is messze, nem lenne hülyeség elmenni és személyesen is megnézni.
jó is az önkritika kis DT-t láttad amit linkeltem, szerinted? (bocs de ma csak motorról tudok beszélni )
Hát ha ez az igazság eee.
kicsi gebe de hülye vagy Te már hallod
Hidd el olyan duplacsöves a legnagyobb vágyam mint a tied volt, csak parázok hogy hurka vagyok én egy olyan géphez. Kicsi gebe stb.
nem is volt elég a fólia...az egyik kézvédőt darabokból raktam össze, de alig látszik..inkább a hajlatoknál volt gond..hiába melegítettem, csak meggyűrődött pár helyen..de jó ez így...
ktm-ért apjuk! a név kötelez,hidd el nem fogod megbánni! most nem nagyképűségből,de mást már el se tudok képzelni alattam,egyszerűen nem tenné élvezhetővé a motorozást számomra
mi volt vele a gond?
na jóéjt nektek én húztam, mert holnap nem bírok kikelni az ágybúl
te tod...
az nekem nincsen csak itt a profilodon láttam
facen van millió meg egy kép
nekem nagyobb élményt ad egy pályanap mint 1 bulizás lehet bennem van a hiba h. ennyire szeretek motorozni.....
hülyevagy-e...nem tudod miről maradsz le...tavaly is fasza volt..Zéékkel meg Kareszékkel meg mindnekivel állatkodtunk... mit különcködsz?
megy a fasz.. megyek máriapócsra veretni inkább
Te jössz motoros találkozóra? Tudok VIP jegyet ócsón'
Remélhetőleg.
Hoppááá.... akkor lesz lééé
Pontosan még én sem tudom, de egy simsonos srácnak lábfejtörésért fizettek 1.4 millát.
Én ott leszek 3 nap
Mipízt kapsz kb.?
az Eddás napra terveztem