Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na már megint itt vagyok
ezt ismeri valaki
http://www.kepesmotor.hu/honda...
"Janiról" nincs olyan képkocka ahol ne esne el
Hali! Felénk mért nincs ilyen túra banda.?MERT HA VAN ÉN JELENTKEZNÉK Nekem nagyon tetszik.)))
Ha more mond a neved es feszlek fel.de csak ugy ismeretlent vagy aki koszonni nem tud de bejelol.azt nem igazolom vissza
Szerintem jönnek még páran
Benned és bennük biztos voltam Z-re meg másokra lettem volna kíváncsi .
. reggelt én tudom ki vagy mégis baszol vissza igazolni a face-n
Meg jönnek Káreszék is
annak nincs feelingje ha elmondom,1x szólíts meg!
én minden nap szűkítem a listát hogy vajon ki lehetsz....3 ember van
vagy az vagy aki bukóval jöttél vagy 2 nappal ezelőtt,vagy az aki megnézte a kint álló gépet kifele jövet és azt mondta: kié ez az f4-es...?
vagy az vagy aki vagy és nem tudom
zénél mindig van szöveg,de baszik bejönni a kipu bilincséért,pedig románba dolgozik,nem lenne nagy kitérő
már hívtak ismeretlen számon hogy látták hogy maszekba csinálok,és neki is el van törve,és megvenné,de mondtam hogy már el van téve neked
Hogynemááá' 100%, hogy megyek...ismerőssel a jegyet is lefoglaltattam...VIP
Innen gyün valaki a hbme motoros fesztiválra cudarúl jót mókázni . .
Ha megmondja, akkor utána meg kell hogy öljön
Körtisz mond meg a neved, vagy az e-,mail címed, mert mostmár be akarlak azonosítani a tanfolyamon
nem leszek itthon a hétvégén. :( meg a tankom felújítás alatt. Hegeszteni kell meg festés és matrica! Jó hétvégét mindenkinek!
Már jobb a kezem hétvégén csapatunk egy enduró kört? Most jó lenne,nincs porse,idő is ideális.Egy lájtos kirándulós endúróra már vágyom.))
hát akkor ne vegyen sm-ET Se endurót hanem túramotort ah nyomja a seggét, vagy tudod mit? inkább fotelt vegyen, az nem fogja
Hali! Köszi okosabb lettem Vagy nem értetted :? a kérdésem:? ha a tulajt kérdezem az csak dicséri..ti mit tudtok róla.? De már tárgytalan " nem tetszik neki a drz" nyomja a seggét az ülés az enyém meg drágább úgyis neki! VEGYEN KECSKÉT AZ TUD FÜVET IS NYIRNI! Jó hétvégét mindenkinek!
RMC motor a kassai úton, vagy van a Nyíl utcán is egy bolt, aminek msot nem jut eszembe a neve...
Sziasztok!Holnap megyek át Debrecenbe motoros csizmát venni és arra lennék kíváncsi,hogy a Nandos és Parillán kívül hol érdemes szétnézni?
de az feketefehér amit Amálka írt
nézd az adatait:
Feladó adatai
név: TT
megye/város: Hajdu-Bihar
mobil: 06-20-494-1232
Van ismerősöm Biriben, de nem tud róla, hogy lenne fekete pit