felhívom a hírdetést... azt se tudja melyik motorról van szó, meg hát holnap nem ér rá, holnap kp-ba fizetnék de gondolkozik rajta, hogy 15e-t enged e belőle... ááááá
Nekem mindig jó, de csak délután...vagy délelőtt akkor, ha oda jössz a Brassaihoz, azt kiszaladok vele Ha meg hívsz és kinyomom, akkro valszeg órán vagyok, ahogy vége hívlak
Fasza , h így törődtök a dógaimmal
A jövőhéten rádtelózok akkor, aszt elhozom, meg főnikszre is a gopróaksik miatt, me már azé is ütik a fejem
Talán kedden bejutok debibe
most vóótam Körtisz faternél...itt van má' nálam a kipufogó bilincsed...ha debrecenbe melózol szólsz, azt össze futunk...vagy ha erre jössz hazafele valamikor akkor beugrasz érte...nekem tök mind 1
vvvalahogy a jövő héten elbiznyákolom má' aztat a bilincset, me igaz hogy az oláhokál vagyok, de Borsnál jövök haza, nem arra felétek.
de még pár nap és végzek a gyárba belül, még mielőtt hozzáfogok kívül, közbe fusizok egy kicsit idehaza.
A jövőhéten rádtelózok akkor, aszt elhozom, meg főnikszre is a gopróaksik miatt, me már azé is ütik a fejem
Talán kedden bejutok debibe
de még pár nap és végzek a gyárba belül, még mielőtt hozzáfogok kívül, közbe fusizok egy kicsit idehaza.