Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jól van akkor!Már megijedtem hogy bevásároltál...de akkor örülök hogy jó vásárt csináltál....ja...jut eszembe...majd kéne a gumisember száma mert nem találom...tavasszal megint kell egy első gumi!
Nem-a..nehogy azt hidd Csak simán kell az embereknek a lóvé, és többért nem tudják eladni
lehet drágán is venni szart, lásd az enyémet de már rendberaktam... legközelebb veszek egy szart és azt rakom rendbe, igy nem bukok rajta fél millát
Köb jOci....
Nyugi. Csak lánccsere, meg szel.szárszimering, szelepcsiszolás, ennyi. Mellesleg, most már tudom, amit eddig csak reméltem. Motorikusan fasza.
Ami olcsó az szerintem olyan is.
Te mifazsomat keresle itt he? mostanába nincs élet a szarosoknál se..vagy csak én nem vagyok fent?
már úgyis lehet kapni szarért hugyéé
Akkor remélem összejön egy fasza supermoto déjerzé nekem is.
Lehetne igazad....majd Viktorunk intézi a sorsunkat...
Miért?Hááá nem azt mondtad hogy csak be kellett állítani,és doxa?
Aoúú heee! mondom én , h a zidén bejön az élet mindenkinek
Pont azért mondom...elég ha csak beregizel ha nem is saját névvel és csak engem jelölsz be ismerősnek akkor már be tudlak venni oda közénk...nagyon jó kis csapat van akikből pár embert ismersz is...folyamatosan megy a hülyeség...Ott van pl:Motorskiller,Jacek,H.Limo,Elissa,Adamfzr,Gekko,Motobogyó,LaciCRM,Ki
llerbunny,és még sokan mások....ha lesz kedved hozzá akkor téged várunk szeretettel!
Tegnap én is megtekintettem, belülről, a blokkját, egy asztalon.
megrendeltem az ac- 10et, nam várok tavaszig h. felmenjen az ára
Én már nem akarok több izébe belelépni.(SM mellett még jópár van) Pedig, mit ne mondjak, itt SM-on néha elég sivár az élet. Dehát mi a faxról beszéljünk már egész télen. Ha mégis regisztrálnák faszbúkra, jelzem.
Jön a jó idő lassan...készítem már én is a paripát...remélem márciusban már tudunk Bükközni egyet... Legalább megtekintem végre az uj paripádat!
Abból már csak kiszorítol egy tank benyát havonta a Fireblade-be. Bááár... Tavaszig még tudnak rontani a helyzeten.
Zoli Barátom...Te nem vagy fent az arckönyvön?Mert ha igen akkor bevennénk egy jó kis motoros csapatba ahol minden este közösen osztjuk az észt ezzekkel az ürgékkel!
jaja de írtam is másnap, hogy elszállt a netem!
ha itt keresed az soha nem lesz meg!
Multkor jól eltüntél Ugrifüles!Lefgytak a vezetékek felétek?
végül is is az "jó"!
Havi 200 ezret!
na mi van vége a napnak he!