50%-ban értelmezted jól. 4T-s gyakorlatom nincs, csak az RGV-ket javítom én, a Gixxer szerelőnél van. Viszont úgy időzítettem, hogy a télen megcsináltatom, mert a nyáron elég lesz tankolni.
Én legtöbbet Aggtelek környékén csavargok, akár hetente többször is, Dobsina is volt tavaly kétszer, meg az a másik Szlovák hely, amiről csináltam a kék RGV-s galériát is.Meg persze jópár Miskolc-Felsőtárkány. A három motorral kb 7-8ekm.
Még az is lehet. Mondjuk a legnagyobbat a dr-el szoptam. A legjobb állapotú gépem meg az a zx6r volt amit 3. napon összetörtem. Azt megbízható forrásból vettem, az tényleg jó volt s arra nem kellett volna költeni semmit.
Majdcsak legolcsóbbakat... Én meg tavaly magasan a legolcsóbbat, ami akkor a felhozatalban volt. (nem egészen egy napig) Igaz, a 450 ezres társait még mindig hirdetik, ez meg az összes kínjával is bőven 400 alatt marad, mivel 3-ért meg tudtam venni. De eddig én is bevásároltam minden szarral. Szóval... A remény hal meg utoljára.
Hát akkor neked volt kilométer,ürge! Egy szezon alatt hátsót szokás lerúgni, de, hogy egy elsőt... Szám:70/7760185... Nem tudom, most lesz e neki 16-os. Nemsokára megyek majd hozzá az RGV-vel,(hóolvadás után) majd rákérdezek a felhozatalra.
Én csak abból indulok ki hogy eddig mindig a kategóriájukat tekintve a majdcsak legolcsóbbakat vettem meg, volt is velük baj. Mondjuk persze inkább olcsó legyen a szar mint drága.
Jaja,,,van benne igazság....Haver most vett nemrég egy Cagiva Raptort hibátlan állapotban kb 200 ezerrel olcsóbban a piaci áránál mert a faszinak vitte volna a bank az autóját és csak ebből birta kicsengetni az elmaradást...