Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaaaj az már más úgy.
a lesz a lesz
Hát cimbi te igencsak lemaradtál mint a borravaló....ugyhogy idén kötelező jelenésed van nálunk kishaver!
hát én a tavalyinál csak többet mehetek!
50%-ban értelmezted jól. 4T-s gyakorlatom nincs, csak az RGV-ket javítom én, a Gixxer szerelőnél van. Viszont úgy időzítettem, hogy a télen megcsináltatom, mert a nyáron elég lesz tankolni.
Remélem idén is lesz időnk meg pénzünk legalább ennyit menni....
nem minden szar ami olcsó, meg kell nézni aztán kiderül úgyis(nagyjából)
Én legtöbbet Aggtelek környékén csavargok, akár hetente többször is, Dobsina is volt tavaly kétszer, meg az a másik Szlovák hely, amiről csináltam a kék RGV-s galériát is.Meg persze jópár Miskolc-Felsőtárkány. A három motorral kb 7-8ekm.
Igen viszont te (ha jól értelmeztem) magadnak szereled én meg kemény óradíjakat fizetek csak a szerelésért. Ez is fontos szempont.
Még az is lehet. Mondjuk a legnagyobbat a dr-el szoptam. A legjobb állapotú gépem meg az a zx6r volt amit 3. napon összetörtem. Azt megbízható forrásból vettem, az tényleg jó volt s arra nem kellett volna költeni semmit.
Majdcsak legolcsóbbakat... Én meg tavaly magasan a legolcsóbbat, ami akkor a felhozatalban volt. (nem egészen egy napig) Igaz, a 450 ezres társait még mindig hirdetik, ez meg az összes kínjával is bőven 400 alatt marad, mivel 3-ért meg tudtam venni. De eddig én is bevásároltam minden szarral. Szóval... A remény hal meg utoljára.
Azt megköszönném ha eszedbe jutnék megint... Jaja...10000-ret mentem...aztán már nem sok van neki hátra...abból szerintem a fele Mátra volt...
Hát akkor neked volt kilométer,ürge! Egy szezon alatt hátsót szokás lerúgni, de, hogy egy elsőt... Szám:70/7760185... Nem tudom, most lesz e neki 16-os. Nemsokára megyek majd hozzá az RGV-vel,(hóolvadás után) majd rákérdezek a felhozatalra.
Te abból a maradék 10%-ból választottál
Én csak abból indulok ki hogy eddig mindig a kategóriájukat tekintve a majdcsak legolcsóbbakat vettem meg, volt is velük baj. Mondjuk persze inkább olcsó legyen a szar mint drága.
akkovanakko' ..Köb Norbi ...
Ökör gyerek....
mosmá' tudod?
Először nem tudtam ki a franc az....
pedig az olcsóbb motorok 90% már nem olyan szar mint gondolnád..sőőt
meee? nem jóóó?
Pedig sajnos manapság egyre több van ilyen...
Vannak biztosan kirívó esetek de én ebben annyira nem hiszek.
Jaja,,,van benne igazság....Haver most vett nemrég egy Cagiva Raptort hibátlan állapotban kb 200 ezerrel olcsóbban a piaci áránál mert a faszinak vitte volna a bank az autóját és csak ebből birta kicsengetni az elmaradást...
Igaz igaz.