Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudok
fasz tudta h. ien sokáig hideg lesz....nem szerelgetem ki, mert ha tehetem megyek vele... msot feltöltöm és holnap veretem a hóba
nem tudsz valakinek drz-re csomagtartót hátra? havernak kéne
én is mentem vóóóna, ha ment volna valaki ki..de sztem ez már nem fog menni
méé' nem viszed be az aksit? szíítfagy ilyen hidegbe he
elötte meg a stihl-el szoptam, mert fél órán keresztül kellett azt is rángatni h. beinduljon h. vágjak egy kis tüzelöt hogy ne faggyak meg
nemtudom, én mennék ki ha menne vki, legalább fotózni, dumálni... lehet érdeklődés hiányában elmarad....

a drz-se indult be az elöbb, csontra merült az aksija
Sziasztok,

Feltöltöttünk pár katalógust pdf. formátumban az újdonságok közé,érdemes megnézegetni:

www.vargesmotor.hu

Üdv.Gábor
Na mivan hee? elmaradt a jéégmotorozás?
Mögvan háver
1 hét mulva tedd fel a kérdést
Hallod csávó,ha megkérhetlek,szedd már le a hírdetést,mert Zé-nek fog kelleni a bilincs! Köszi!
na,jól van akkor,remélem megtaláltad amit szerettél volna!
melyiket vetted a csillogós (pónilovat) vagy a matt verziót?
erre szegínyesen vagyunk,aztán csak az eszünkre tudunk hagyatkozni
jó gyerek az a Bugic,csak nha nagyon elfogult egy témában! Neked elment már a labanc a háztól,elzavartad?
Na csákó.
Lenne akkor abból a ruhából?
ennek a próba körnek se volt semmi értelme..2esig tudtam feltenni ,ahol nincs hó a kövesuton de szépet szól
szétfagytam
kösz srácok! remélem lesz benne sok románia...
mamár tuti kiprószizom!
HOlnap lesz jégmotor srácok? Tomi majd csörgess már meg, mert kintleszek az udvaron.
ja ! a "szopós" helyeket csípem :D
Szia ! örülök hogy írtál! így már tiszta sor...! azzal viszont nem értek egyet hogy nektek a szintetek kicsi , a videók amiket felraktatok az másról árulkodnak :D nagyon is jól nyomjátok! ez tetszett meg ! és szerencsések vagytok hogy ilyen nagy társaságotok van ! visszatérve .... örülnék ha még románia elött összehoznánk egy találkozót (motorozást ) és megtudnánk dumálni a részleteket! meg hát megismernénk a társaságot ! na de mostmár lefekszek mert hosszú volt az éjszakás :D
Körtisz fater...vóóótam ma a boltban..hivatkoztam rád, van ott minden faca dolog hee vettünk is havernak folyadékot az elektromos cigijébe
ott mindig a bugic ossza az eszét, mond okosságokat, csak éppen elhiszi hogy csak az a jó amit ő gondol. magasröptű társalgásokba én ott nem folyok bele.. de amúgy olvastam mit írtak neked.. rá se bassz !
igen
600 a küllő 200 az anya? úgy érted?
600+200ft
mennyibe kerül dbja kb?