Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem cserélek motort, mozsmá fel van tuningolva mindenféle extrákkal, most még marad még 1-2 évet
Persze, neked is. Egy kis drakulácijó mindig jól jön
JAcek jöhetsz a gumidér, DT-re még jó
na srácok, leszedtem a töredezett crossgummát, kicseréltem 3 küllőt a hátsóba, meg megmozgattam kicsit amelyiket meg kellet húzni, mostmár fasza feszes mind holnap felrakom a jobb állapotú gumimat oszt megyek ki a szűz hóra mert már elvonásim van otttalán fog majd még vmit
Ja, nekem csaka háromsoros kéne
Jól megtanítottál neki mindent? szép gép
Nekem is?
Én meg gratulálok mindenkinek, akinek mostanába új gépe lett!
Gratulálok az új géphez!
Jól be lett tanítva a mocim! Lassan a fára mászás sem lesz neki akadály
Hali!

Bizony-bizony, Pisti vette meg.
Gratula az új szerzeményedhez, egészséggel, gondmentesen használd sokáig!
csak egy 250 exc lett,mivel még nem tudtam kipróbálni,meg hiába is próbálnám ebben a havas szarban nem tudnám hasonítani a 300ashoz,szal lehet ez még nagy csalódás....de van tuning kipuff,ha kevés lenne a teljesítmény
megoldjuk ne aggódjon bácsi! 2-es is kell a 3-as mellé,vagy csak szimplán a 3-as?
gyere fel msn
Én mennék már, de nagyon.

Leparkolunk az erdőbe, átmotorozunk a tóhoz, ha meg jön a jard indulhat a fogócska.
Ő holnap dolgozik?
Mikor nyit a parilla?
megattam
Ricsi számát ad már meg
Nekem nem adja, mer kora táblákat kell megszüntessek a hét végén
Én ezt elhiszem hogy ügyesen tolja! nem is vitatom ! mi csak jó társaságba szeretnénk endurozni egyet! és a tietek annak tűnt!
Háj rájderek, reggel rakhatom a kapagépet a futóra?
én kimegyek szivesen videozni fotozni ha mentek, csarébe a képekért azért rtemélem megkináltok 1-2 körre
Lesz valami össz-népi jeges buli a hétvégén?
Nem lesz szélvihar.
Fancsika 2?
Csá, Ricsi a legkeményebb hardendurós itt a környéken, ha vele tartani akarjátok a tempót fel kell kötni a gatyát majd kitalálunk vmi jó 2-3 napos mókát
ja és még annyit , hogy eszünk ágában sincs egy napra menni,hiszen nem minden nap tudnék eljutni erdélybe ,a munkám miatt se ! de abban biztos lehetsz hogy addig nem mennék haza amíg ilyen dombokra fel nem jutnék :D 5 pontos videó !